Τραπέζια spa Gharieni

Κορυφαία πρότυπα λειτουργικότητας, ποιότητας και σχεδιασμού

GHARIENI MLW NEO

Ο χειρισμός του MLW NEO είναι ένα άλλο ορόσημο στην ανάπτυξη προϊόντων της Gharieni. Ο διακόπτης χειρός, ο οποίος διαθέτει την τελευταία τεχνολογία διπλού κλικ Gharieni, είναι διαισθητικά ελεγχόμενος και μπορεί να συνδεθεί και στις δύο πλευρές του τραπεζιού σπα, όπως και ο ποδοδιακόπτης. Η ενσωματωμένη θέρμανση της ταπετσαρίας ελέγχεται επίσης από τον εύχρηστο διακόπτη χεριών ή ποδιών.

Το MLW Neo μπορεί να ανυψωθεί έως 92 cm. Ένα ύψος εισόδου περίπου. 57 cm διευκολύνει την είσοδο. Το πλάτος της ξαπλωμένης επιφάνειας μπορεί να επιλεγεί μεταξύ μικρών (76 cm), μέσου (85 cm) και (μεγάλου 92 cm). Τα μπράτσα μπορούν να χαμηλώσουν στο πλάι από ελατήρια πίεσης αερίου Stabilus.

GHARIENI MLW NEO SOFT

Το εξαιρετικά μαλακό τραπέζι spa για ιδιαίτερη άνεση. Χαρακτηριστικά παρόμοια με αυτά του MLW NEO αλλά με εξαιρετικά μαλακιά ταπετσαρία.

GHARIENI MLE NEO

 • ηλεκτρική ρύθμιση ύψους, κλίσης, πλάτης και στηρίγματος ποδιών
 • στηρίγματα βραχιόνων ρυθμιζόμενα κατά το ύψος
 • η κλίση του στηρίγματος κεφαλιού μπορεί να ρυθμιστεί κατά +/- 30°
 • διατίθεται σε χρώμα Wenge με γωνίες σε σκούρο καφέ και ταπετσαρία σε χρώμα σοκολά από πολυουρεθάνη (PU)
 • μηχανικά ανασυρόμενοι τροχίσκοι
 • Λειτουργία αυτόματου κλειδώματος
 • Διακόπτης χειρός με λειτουργία διπλού κλικ
 • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος

GHARIENI 601

Το Gharieni 601 συνδυάζει τα καλύτερα χαρακτηριστικά ενός τραπεζιού spa και ενός κρεβατιού θεραπείας:

Πολυλειτουργικότητα στα Καλύτερά της.
Για Κάθε Σκοπό.

 • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΛΛΙΩΝ
 • ΜΕΪΚ ΑΠ
 • ΜΑΣΑΖ
 • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΔΙΩΝ
 • ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ
 • ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

GHARIENI MO1 MAX

Το Gharieni MO1 Max προσφέρει τέλεια θέση ψέματος και άνεση στην εργασία ταυτόχρονα. Το ειδικό χαρακτηριστικό: Η συμπαγής βάση κινείται προς τα πάνω με την επιφάνεια που βρίσκεται και μπορεί να εξοπλιστεί με κανονικά διαμερίσματα αποθήκευσης καθώς και – προαιρετικά – με ένα θερμαινόμενο συρτάρι. Αυτό εξασφαλίζει τόσο – βέλτιστο χώρο για τα πόδια όσο και εύκολη πρόσβαση στα εργαλεία εργασίας σας κατά τη διάρκεια της θεραπείας.
Τέσσερις θέσεις θεραπείας είναι προκαθορισμένες, δύο επιπλέον θέσεις είναι δωρεάν αποθηκευμένες. Όλες οι λειτουργίες ελέγχονται μέσω χειροδιακόπτη ή προαιρετικού διακόπτη ποδιών Bluetooth. Η ευχάριστα μαλακή ταπετσαρία PU διατίθεται σε μεγέθη «Μικρό» και «Μεσαίο».

GHARIENI MLR K8

Εξοπλισμένο με χώρους αποθήκευσης και προαιρετικό ενσωματωμένο συρτάρι θέρμανσης, το MLR K8 έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με τα αποδεδειγμένα μοντέλα MLR Select.
Δύο ισχυρές στήλες ανύψωσης, χαμηλότερα και περιστρεφόμενα μπράτσα, ρυθμιζόμενα τμήματα κεφαλής, πλάτης, ποδιού και ποδιού καθώς και ένα προαιρετικό πτυσσόμενο τμήμα ποδιού κάνουν το MLR K8 ένα ευέλικτο εργαλείο εργασίας. Επιπλέον, ο καναπές είναι εξοπλισμένος με λειτουργία Trendelenburg και λειτουργία κλειδώματος. Μια άλλη διαθέσιμη επιλογή είναι το Smart-Thermo, ένα προγραμματιζόμενο σύστημα θέρμανσης με αυτόματο κλείσιμο, καθώς και ένας διακόπτης ποδιών για τον έλεγχο των βασικών λειτουργιών και των λειτουργιών μνήμης.

GHARIENI MLR VINTAGE

This unique version of the MLR spa table with its storage space in a retro design is an absolute highlight. The base with exclusive metal/wood design offers extensive storage space for towels and everything else you need for your work.
Like all spa tables of the MLR Select series, the Vintage has two strong lift columns, lowering and swiveling armrests, adjustable head, back, leg, and foot sections, and an optional fold-down foot section. In addition, the table is equipped with a Trendelenburg feature and a locking feature.
As an additional option, the Smart-Thermo offers a programmable heating system with automatic switch-off as well as a foot switch for controlling the basic and memory functions.

GHARIENI MLR SELECT (ALU / WOOD / STATIC)

Το MLR Select είναι το εξελιγμένο μοντέλο του MLR Classic και, σε αντίθεση με τον προκάτοχό του, έχει βραχίονες με δυνατότητα περιστροφής και αλλαγής ύψους. Αυτό το κρεβάτι spa διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: Alu, Wood και Static. Ο κομψός και απλός σχεδιασμός παρέχει άνεση στο θεραπευτή καθώς αφήνει πολύ ελεύθερο χώρο για τα πόδια του. Δύο ισχυρές ανυψωτικές στήλες επιτρέπουν τη ρύθμιση ύψους και την κλίση του κρεβατιού. Οι κινούμενοι βραχίονες, καθώς και τα ρυθμιζόμενα τμήματα κεφαλής, πλάτης, και ποδιών, καθιστούν το MLR Επιλέξτε ένα ευέλικτο τραπέζι spa. Προαιρετικά, το κρεβάτι μπορεί επίσης να εξοπλιστεί με πολλά επιπλέον χαρακτηριστικά όπως το Smart Thermo Heating, ένα ενσωματωμένο σύστημα θέρμανσης τυ στρώματος.

GHARIENI MLR CLASSIC

Gharieni spa table MLR

Το τραπέζι θεραπείας MLR Classic είναι στοιχειώδες κι όμως προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες για εγκαταστάσεις spa που ζητούν ένα τραπέζι διπλής χρήσης με χαρακτηριστικά όπως σχισμή για τη μύτη, θέσεις κλίσης, ρυθμίσεις ύψους, όλα ρυθμιζόμενα ηλεκτρονικά. Κατασκευασμένο από μαλακιά ταπετσαρία από πολυουρεθάνη (PU) ή τεχνητό δέρμα, επίσης διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων, πάχους μαξιλαριών και φινιρισμάτων.

GHARIENI MLX LIMBER

Το πολυλειτουργικό τραπέζι θεραπείας.

Ποια θέση τραπεζιού spa προτιμάτε;

Τώρα το MLX Limber προσφέρει απόλυτη ευελιξία! Το νέο τραπέζι μασάζ και ευεξίας από την Gharieni προσφέρει τη δυνατότητα για θέσεις που είναι μοναδικές και εξαιρετικές σε ποικιλία. Για επιλογές θεραπείας χωρίς όρια!

Μοναδικά προσαρμοστικό

Με τη σειρά MLX Limber, η Gharieni εγκαινίασε την επόμενη γενιά τραπεζιών spa. Λόγω της προσαρμοστικότητάς του, προσφέρει περισσότερα από την καθιστή θέση, την ενδιάμεση θέση ή τη θέση με το κεφάλι προς τα κάτω (θέση Trendelenburg). Και τα τρία μοντέλα Limber διασφαλίζουν ότι διαθέτετε το κατάλληλο τραπέζι spa για τις ανάγκες σας, από την κλασική θεραπεία μασάζ μέχρι τις ειδικές θεραπείες. Το «Limber Flex», το αστέρι των τριών τύπων Limber, προσφέρει όχι μόνο άπειρο αριθμό επιλογών ρύθμισης αλλά και μια τροποποιημένη ανώτατη θέση. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ζεύγος στηριγμάτων βραχιόνων διπλής όψης, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που μπορεί να ρυθμίζεται κατά το ύψος. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του MLX Limber και στις δύο πλευρές, γεγονός που το καθιστά τραπέζι spa πολλαπλών λειτουργιών με απαράμιλλη προσαρμοστικότητα και προσφέρει νέες διαστάσεις επιλογών θεραπείας.

GHARIENI MLX

Τραπέζι αποκλειστικού σχεδιασμού για spa και ευεξία

Αυτό το πολυλειτουργικό και πλήρως ρυθμιζόμενο τραπέζι θεραπείας περιλαμβάνει όλα τα εξελιγμένα χαρακτηριστικά τραπεζιών, όπως αφαιρούμενα στηρίγματα βραχιόνων, σχισμή για τη μύτη, θέσεις κλίσης, ρυθμίσεις ύψους και μεγάλο αποθηκευτικό χώρο. Κατασκευασμένο από ανθεκτική ταπετσαρία από πολυουρεθάνη (PU) ή τεχνητό δέρμα, επίσης διατίθεται σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, πάχους μαξιλαριών και φινιρισμάτων.

GHARIENI MO1 EVO

Κρεβάτι θεραπείας με εξαιρετικά χαμηλή αρχική θέση καθίσματος

Gharieni spa table MO1 Evo

Το MO1 Evo πείθει με εξαιρετικά χαμηλή αρχική θέση καθίσματος κάτω από 50 cm (19,7 in). Τα στηρίγματα βραχιόνων είναι ρυθμιζόμενα και περιστρεφόμενα. Ο αποθηκευτικός χώρος στη βάση αυτού του νεωτεριστικού τραπεζιού spa προσαρμόζεται και διαμορφώνεται εύκολα Στην πλευρά του κεφαλιού και/ή των ποδιών μπορούν να ενσωματωθούν ντουλάπια για ζεστές/κρύες πετσέτες Διατίθεται με πολλές διαφορετικές επενδύσεις.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI MLW AMPHIBIA NEO

Με ταπετσαρία θερμαινόμενου νερού

Είτε πρόκειται για κλασικές θεραπείες περιποίησης του προσώπου είτε για θεραπείες περιποίησης ολόκληρου του σώματος «στην ξηρά» ή για χαλαρωτικές εφαρμογές SPA «στο νερό», το MLW Amphibia συνδυάζει και τις δύο δυνατότητες και σας επιτρέπει να εργάζεστε με απόλυτη ευελιξία και ακολουθώντας πλήρως τις τάσεις των τρεχουσών θεραπειών. Αυτό το ειδικό χαρακτηριστικό του τραπεζιού θεραπείας μπορεί να χρησιμοποιηθεί με συμπαγή επένδυση ταπετσαρίας ή με στρώμα νερού.

GHARIENI MLW F1 NEO

Η στενή βάση είναι η τέλεια λύση για περισσότερο χώρο για τα πόδια.

Με εξοπλισμό που διαμορφώνεται εύκολα. Ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους, κλίσης, πλάτης και στηρίγματος ποδιών, ρυθμιζόμενα κατά το ύψος και περιστρεφόμενα στηρίγματα βραχιόνων, ρύθμιση της κλίσης του στηρίγματος κεφαλιού κατά +/- 30°

GHARIENI MLW F1 NEO SOFT

 • τα ίδια χαρακτηριστικά όπως το MLW F1 NEO
 • έως και 6 μοτέρ για ρύθμιση του ύψους, της πλάτης και του στηρίγματος των ποδιών, διατίθενται επίσης προαιρετικά για στηρίγματα βραχιόνων
 • Χειροκίνητος διακόπτης με λειτουργία διπλού κλικ
 • ρυθμιζόμενα κατά το ύψος και περιστρεφόμενα στηρίγματα βραχιόνων
 • λειτουργία ακινητοποίησης
 • με εξαιρετικά μαλακιά ταπετσαρία
 • ταπετσαρία από πολυουρεθάνη (PU)
 • 8 θέσεις μνήμης
 • μηχανικά ανασυρόμενοι τροχίσκοι
 • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος

GHARIENI MLW SQUARE

Gharieni spa table MLW square
 • Κρεβάτι spa με πλαίσιο 3D
 • Επιφάνειες κρεβατιού σε τρία μεγέθη πλάτους (S, M και L)
 • ηλεκτρική ρύθμιση ύψους, κλίσης, πλάτης καθίσματος και στηρίγματος ποδιών
 • θέσεις μνήμης
 • η κλίση του στηρίγματος κεφαλιού μπορεί να ρυθμιστεί κατά +/- 30°
 • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος

Μεγάλη γκάμα αξεσουάρ

Προκειμένου να προσαρμόσουμε τα είδη μας στις ανάγκες σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, όπως καλύμματα, μαξιλάρια τζελ ή πρόσθετους αποθηκευτικούς χώρους.

Διαβάστε περισσότερα »

Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων

Με εμάς παίρνετε το προϊόν που επιθυμείτε. Μια ευρύτατη ποικιλία χρωμάτων για ταπετσαρίες και ξύλινες επενδύσεις εξασφαλίζουν το κατάλληλο στυλ για να εντάξετε τα τραπέζια spa της εταιρείας μας στις δικές σας αίθουσες θεραπείας.

Διαβάστε περισσότερα »

Επιλογές μαλακιάς ταπετσαρίας

Αν αναζητάτε απολαυστική άνεση κατάκλισης, τα μοντέλα μας με μαλακιά ταπετσαρία προσφέρουν τη λύση. Αναπαυτικά, εξαιρετικά παχιά μαξιλάρια προσφέρουν την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης.

Διαβάστε περισσότερα »