Ποιότητα Gharieni – “MADE IN GERMANY”

Προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι πληρούμε όλες τις προϋποθέσεις για την ετικέτα “Made by Gharieni”, τηρούμε την αρχή της “ποιότητας δίχως συμβιβασμό”. Αυτό παράλληλα συνεπάγεται εγγύηση ποιότητας, καθώς μόνο αυτό μπορεί να προσφέρει στους πελάτες διαφάνεια και ασφάλεια στο ίδιο επίπεδο. Για να σας παράσχουμε αναμφίβολα στοιχεία όσον αφορά στην απόδειξη προέλευσης και για να καταδείξουμε ότι η κοινωνική ευθύνη και τα συμφέροντα των καταναλωτών έχουν μεγάλη σημασία για εμάς, έχουμε υποβληθεί σε μια δαπανηρή διαδικασία πιστοποίησης από την TÜV NORD και από τις αρχές του 2012 είναι επίσημα αναγνωρισμένο: σύμφωνα με τα κριτήρια δοκιμών της TÜV NORD, τα κρεβάτια θεραπείας και οι πολυλειτουργικές μονάδες θεραπείας της εταιρείας μας μπορούν πλέον να φέρουν τη σφραγίδα “Made in Germany”!

Διαχείριση ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ISO 13485: 2016

Εκτός από την πιστοποίηση μας ως Γερμανός κατασκευαστής “Made in Germany”, το σύστημα διαχείρισής μας βρίσκεται επίσης υπό συνεχή έλεγχο της ποιότητας.

Για περισσότερα από 10 χρόνια, η εταιρεία μας ελέγχεται από την TÜV Nord όσον αφορά τη διαχείριση και την ποιότητα. Από το τρέχον έτος, έχουμε επικεντρωθεί πλήρως στην πιστοποίηση ISO 13485: 2016. Αυτό το πρότυπο ISO αντιπροσωπεύει τις απαιτήσεις για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης για το σχεδιασμό και την κατασκευή ιατρικών συσκευών. Εκτός από την καθαρή διαχείριση της ποιότητας, η βασική απαίτηση του ISO 13485 αφορά την ασφάλεια των προϊόντων.

Εμπίπτει στο πεδίο εφαρμογής του νόμου και χρησιμεύει για να αποδείξει την τήρηση της οδηγίας 93/42 / ΕΟΚ για τα ευρωπαϊκά ιατροτεχνολογικά προϊόντα.

null

Κρεβάτια θεραπείας και πυργίσκοι περιποίησης ομορφιάς Gharieni

Όλα τα κρεβάτια θεραπείας και πυργίσκοι περιποίησης ομορφιάς Gharieni κατασκευάζονται στη Γερμανία.

null

Βέλτιστη επεξεργασία από άριστα εκπαιδευμένους ειδικούς.

Μόνο άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι σε θέση να υλοποιεί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας.

null

Υλικά υψηλής ποιότητας

Στις εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρείας μας στο Moers της Γερμανίας χρησιμοποιούνται μόνο υλικά της υψηλότερης ποιότητας.

null

ISO 13485: 2016

Το πρότυπο ISO 13485: 2016 αντιπροσωπεύει τις απαιτήσεις για ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης για το σχεδιασμό και την κατασκευή ιατρικών συσκευών.

.

null

Πιστοποιημένη απόδειξη προέλευσης

TÜV NORD CERT Πρότυπο A75-S018 «Πιστοποιητικό καταγωγής». Το πιστοποιητικό αναφέρεται σε κρεβάτια θεραπείας και πυργίσκους περιποίησης ομορφιάς Gharieni.

.