Εταιρικό προφίλ της Gharieni

Σύντομη εισαγωγή

Με 30 χρόνια εμπειρίας, ο όμιλος Gharieni Group είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές παγκοσμίως τραπεζιών θεραπειών και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας για spa, ομορφιά, ευεξία και ιατρική.

Σήμερα, η Gharieni είναι έτοιμη να γίνει ένας από τους πιο καινοτόμους παίκτες στην τεχνολογία ευεξίας – δημιουργώντας απαράμιλλες εμπειρίες ευεξίας για τους πιο απαιτητικούς αναζητητές ευεξίας, παγκοσμίως.

Με παρουσία σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως, μετράμε ως πελάτες μας μερικά από τα πιο διάσημα ονόματα στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας, της ιατρικής ευεξίας, των θέρετρων, των κατοικιών και άλλων περιβαλλόντων ευεξίας.

Η υπόσχεσή μας για ποιότητα και σχεδιασμός και μηχανική “Made in Germany” αποτελούν το θεμέλιο της υπεροχής των προϊόντων μας.

Οι 4 κύριες επιχειρηματικές μονάδες

null

Spa, Beauty & Wellness

Το τμήμα “Spa, Beauty & Wellness” της εταιρείας μας προσφέρει πολύ περισσότερα από μια ευρύτατη γκάμα τραπεζιών και επίπλων θεραπείας. Εξαιρετικά μελετημένες λύσεις για εξοπλισμό spa, συνδυασμένες με ειδικές θεραπείες (“signature treatments”), προγράμματα εκπαίδευσης και αξεσουάρ προσφέρουν εξελιγμένες ιδέες spa για τη δημιουργία εντελώς νέων εμπειριών spa.

null

Medical, Feet & Care

Το τμήμα “Medical, Feet & Care” της εταιρείας μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εξελιγμένων τραπεζιών και επίπλων θεραπείας για ιατρική, ποδολογία και αισθητική. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για εξελιγμένες εγκαταστάσεις όπως οι μονάδες περιποίησης ή οι συσκευές ατμού.

null

Σειρά επίπλων Gharieni

Η σειρά επίπλων Gharieni είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και προσφέρει τη βέλτιστη λειτουργικότητα για τη δική σας αίθουσα θεραπείας. Έμπνευση για την ανάπτυξη των επίπλων μας αποτελούν αποκλειστικά οι ιδέες που διασφαλίζουν μέγιστη λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου.

null

Αξεσουάρ

Τέλος, τη σειρά προϊόντων συμπληρώνει ο εξίσου σημαντικός τομέας αξεσουάρ. Αυτός προσφέρει όλα όσα είναι απαραίτητα για την καθημερινή εργασία σας.

Το 2016 η Gharieni γιόρτασε την 25η επέτειό της

Καινοτομίες που εγκαινιάζουν νέες τάσεις, πολυτελή μοντέλα και άριστη ποιότητα για spa, ομορφιά και ευεξία. Αυτό αντιπροσωπεύει το όνομα Gharieni.

1992 μέχρι σήμερα – ιστόρημα επιτυχίας

Αν εξετάσετε προσεκτικότερα το σημερινό μας χαρτοφυλάκιο, ίσως δυσκολευτείτε να πιστέψετε ότι όλα ξεκίνησαν με την Electro-Medical Gharieni, μια καθαρά εμπορική επιχείρηση. Η ζήτηση για ένα κρεβάτι αιμοκάθαρσης «made by Gharieni» μάς ώθησε να δραστηριοποιηθούμε ως κατασκευαστής στον τομέα του «Medical», και ακολούθησαν άλλες εξελίξεις, οι οποίες περιλαμβάνουν τραπέζια θεραπείας για αισθητική χειρουργική και ιατρικές διαγνωστικές εξετάσεις, καθώς και για φυσικοθεραπεία και πεντικιούρ.

Επέκταση σε Νέες Αγορές

Η αναπτυσσόμενη αγορά ευεξίας και ομορφιάς, μαζί με τις νέες απαιτήσεις και προκλήσεις της, μας έκανε να εστιάσουμε την προσοχή μας σε αυτό το τμήμα. Θέσαμε τα θεμέλια για την οικονομική επιτυχία μας με τραπέζια ευεξίας και θεραπείας «Made in Germany» καινοτομικού σχεδιασμού και ποιότητας που διασφαλίζεται μέσα από ελέγχους. Η ποιότητα και η λειτουργικότητα, καθώς και ο μοναδικός σχεδιασμός, πείθουν τους πελάτες μας. Η ραγδαία διείσδυσή μας στον κλάδο των spa ήλθε με το πρώτο μας τραπέζι spa, το MLW Classic. Το μοντέλο αυτό είχε εξαιρετική εμπορική επιτυχία και μπορεί να βρεθεί στα spa κορυφαίων ξενοδοχείων παγκοσμίως.

Παγκόσμια παρουσία

Ωθούμενοι από την αυξανόμενη επιτυχία μας, ανοίξαμε υποκατάστημα στο Ettlingen για τους πελάτες μας στη νότια Γερμανία. Υποκαταστήματα της Gharieni υπάρχουν και εκτός Γερμανίας – στις ΗΠΑ, το Ντουμπάι, την Ολλανδία και τη Γαλλία. Ένα δίκτυο ειδικευμένων πωλητών παρέχει εξυπηρέτηση και συμβουλές σε θέματα «ποιότητας Gharieni» για διεθνείς πελάτες. Είναι δυνατή η επικοινωνία με συνεργάτες μας στις πωλήσεις σε σημαντικές γειτονικές ευρωπαϊκές χώρες, όπως στο Βέλγιο, την Αυστρία, την Ελβετία και την Πολωνία.

Εκτός από τη συνεργασία με τους συνεργάτες μας στις πωλήσεις, επίκεντρο της δραστηριότητάς μας αποτελεί επίσης η ενεργητική δικτύωση σε εθνικό και διεθνές επίπεδο. Συμμετέχουμε όχι μόνο σε μεγάλες διεθνείς εμπορικές εκθέσεις αλλά και σε σημαντικές εκδηλώσεις spa παγκοσμίως. Υποστηρίζουμε ως χορηγός πολλά γεγονότα στον κλάδο των spa. Οι επακόλουθες επαφές μάς επιτρέπουν να ανακαλύπτουμε νέες τάσεις και προϊόντα σε πρώιμο στάδιο. Παράλληλα, αυτές οι εκθέσεις και εκδηλώσεις είναι ουσιώδεις για το επιτυχημένο παγκόσμιο μάρκετινγκ των προϊόντων μας.

Ασυναγώνιστες δημιουργίες ευεξίας

Οι ειδικοί μας αναπτύσσουν από το 2010 ολοκληρωμένες δημιουργίες ευεξίας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τα τραπέζια θεραπείας και ο εξοπλισμός μας. Αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες δημιουργίες θεραπείας, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται συναφή αξεσουάρ και τεχνικές θεραπείας. Το λανσάρισμα του Psammo Concept υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένο. Αυτό το τραπέζι ευεξίας είναι εξοπλισμένο με χαλαζιακή άμμο, η οποία προσφέρει στον πελάτη μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και έχει εξελιχθεί σε απόλυτη και παγκόσμια τάση spa.

Ένα άλλο ορόσημο υπήρξε η είσοδος στο επιχειρηματικό πεδίο της υδροθεραπείας. Χρησιμοποιούμε, για παράδειγμα, το εξαιρετικό υλικό Corian® της εταιρείας Dupont για τη συλλογή μας HydroSpa προκειμένου να εφοδιάζουμε τα προϊόντα μας με αδιάβροχη και ομοιογενή επιφάνεια. Επιλεγμένες υδάτινες χορογραφίες, όπως για παράδειγμα για τα μοντέλα Libra ή το εξαιρετικά λειτουργικό και πολυδιάστατο PediSpa έχουν κερδίσει πιστούς οπαδούς παγκοσμίως.

Η επιτυχία χρειάζεται χώρο

Με πρόσθετο χώρο παραγωγής 4.500 τετραγωνικών μέτρων στο Moers της Γερμανίας, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση του κλάδου spa και ευεξίας. Επιπλέον, μπορούμε να προσφέρουμε μια μεγάλη έκθεση που επί του παρόντος περιλαμβάνει περισσότερα από 100 κρεβάτια και τραπέζια θεραπείας στα κεντρικά γραφεία μας και σε εκθεσιακούς χώρους παγκοσμίως.

Η Gharieni σήμερα

Ο σημερινός Όμιλος Gharieni χαίρει διεθνούς φήμης. Τα προϊόντα μας έχουν κερδίσει την αναγνώριση από πολυτελή ξενοδοχεία και spa σε όλο τον κόσμο, καθώς και από κλινικές ομορφιάς, μικρά αλλά εξαιρετικά σαλόνια ομορφιάς και ιατρικές εγκαταστάσεις. Αυτή η αναγνώριση αποτελεί για εμάς όχι μόνο πρόσθετο κίνητρο αλλά και υποχρέωση να συνεχίσουμε να πείθουμε την αγορά με τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας.