Εταιρικό προφίλ της Gharieni

Σύντομη εισαγωγή

Με περισσότερα από 25 χρόνια εμπειρίας, η Gharieni Group GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους στον κόσμο κατασκευαστές τραπεζιών θεραπείας και εξοπλισμού υψηλής ποιότητας για spa, ομορφιά και ευεξία. Πραγματοποιούμε εξαγωγές σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλες τις ηπείρους.

Πολυτελή ξενοδοχεία, spa και θέρετρα σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τα “Made in Germany” προϊόντα μας. Οι αυξανόμενες πωλήσεις και η επιτυχία απηχούν την επαγγελματική αντίληψη της εταιρείας. Διάφορα βραβεία του τομέα spa και ευεξίας για προϊόντα και εξυπηρέτηση επιβεβαιώνουν την καινοτομική εταιρική αντίληψη.

Οι 4 κύριες επιχειρηματικές μονάδες

null

Spa, Beauty & Wellness

Το τμήμα “Spa, Beauty & Wellness” της εταιρείας μας προσφέρει πολύ περισσότερα από μια ευρύτατη γκάμα τραπεζιών και επίπλων θεραπείας. Εξαιρετικά μελετημένες λύσεις για εξοπλισμό spa, συνδυασμένες με ειδικές θεραπείες (“signature treatments”), προγράμματα εκπαίδευσης και αξεσουάρ προσφέρουν εξελιγμένες ιδέες spa για τη δημιουργία εντελώς νέων εμπειριών spa.

null

Medical, Feet & Care

Το τμήμα “Medical, Feet & Care” της εταιρείας μας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη εξελιγμένων τραπεζιών και επίπλων θεραπείας για ιατρική, ποδολογία και αισθητική. Προσφέρουμε μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για εξελιγμένες εγκαταστάσεις όπως οι μονάδες περιποίησης ή οι συσκευές ατμού.

null

Σειρά επίπλων Gharieni

Η σειρά επίπλων Gharieni είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και προσφέρει τη βέλτιστη λειτουργικότητα για τη δική σας αίθουσα θεραπείας. Έμπνευση για την ανάπτυξη των επίπλων μας αποτελούν αποκλειστικά οι ιδέες που διασφαλίζουν μέγιστη λειτουργικότητα και εξοικονόμηση χώρου.

null

Αξεσουάρ

Τέλος, τη σειρά προϊόντων συμπληρώνει ο εξίσου σημαντικός τομέας αξεσουάρ. Αυτός προσφέρει όλα όσα είναι απαραίτητα για την καθημερινή εργασία σας.

Menu