GHARIENI MLX QUARTZ

PSAMMO CONCEPT

GHARIENI MLX QUARTZ

PSAMMO CONCEPT

ΑΜΜΟΘΕΡΑΠΕΙΑ – ΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΜΕΘΟΔΟΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΤΩΝ…

Η Αμμοθεραπεία (Θεραπεία με Θερμή Άμμο) χρησιμοποιήθηκε αρχικά στην Αρχαία Αίγυπτο ως ιατρική θεραπεία για την αντιμετώπιση διαφόρων παθήσεων, από σκολίωση μέχρι φλεγμονώδεις νόσους. Σήμερα, η θερμοθεραπεία αξιοποιείται σε spa και θέρετρα ευεξίας για την εξασφάλιση πνευματικής και σωματικής χαλάρωσης. Η Gharieni Group δημιούργησε ένα κρεβάτι με χαλαζιακή άμμο για να ενισχύσει την εμπειρία και να προσφέρει υπέρτατη άνεση στους επισκέπτες που απολαμβάνουν τα πολλαπλά οφέλη της αμμοθεραπείας. Η ενσωμάτωση της αρωματοθεραπείας, της θεραπείας αναστροφής, του κυματοειδούς μασάζ – όλα με ένα πάτημα ενός κουμπιού – πραγματικά προσφέρει μοναδικές και ικανοποιητικές στιγμές.

Click image to open pdf

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ

Όπου κι αν βρίσκεστε, είτε σε αστικό περιβάλλον είτε στη ζούγκλα είτε ακόμα και στο βουνό, μπορείτε τώρα να φέρετε τα οφέλη της χαλαζιακής άμμου της ακτής στο δικό σας θέρετρο και κέντρο ευεξίας και να αναπαραγάγετε τα ευεργετικά αποτελέσματα της αμμοθεραπείας Γεμίστε το κρεβάτι MLX Quartz με χαλαζιακή άμμο alpha και προσφέρετε στους επισκέπτες και τους πελάτες μια πραγματικά μοναδική εμπειρία.

Γιατί να χρησιμοποιήσετε χαλαζιακή άμμο; Αρχικά, προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματος εξαίσια έτσι ώστε να ανακουφίζει κάθε ενόχληση, δημιουργώντας ένα προστατευτικό κουκούλι και περιβάλλοντας τα άκρα με θερμή άμμο. Η ίδια η άμμος διατηρεί τη θερμότητα σε βέλτιστη θερμοκρασία που αποδίδει τα πλήρη οφέλη της θεραπείας και ρυθμίζεται εύκολα μέσω ενός πίνακα αφής τοποθετημένου στη βάση του κρεβατιού. Η θεραπεία μπορεί να είναι αυτόνομη και το κρεβάτι διαθέτει ενσωματωμένο στοιχείο κυματοειδούς μασάζ για την απαλή μάλαξη της πλάτης και του αυχένα. Εναλλακτικά μπορεί να συνδυαστεί με πολλούς άλλους τρόπους φροντίδας του σώματος, όπως επιθέματα χαλαζία, ζεστές πέτρες, μασάζ με singing bowls (θιβετιανά ηχοκύμβαλα), θεραπείες με περιτύλιξη, απολέπιση και πολλές άλλες θεραπείες. Δεν υπάρχουν περιορισμοί στη δημιουργία μοναδικών και απαράμιλλων εμπειριών για τον επισκέπτη.

Gharieni quartz psammo concept

MLX QUARTZ ΑΠΟ ΤΗΝ GHARIENI

Το εντυπωσιακό στοιχείο από τη δημιουργία Psammo

Βασικά χαρακτηριστικά:
 • Το τραπέζι θεραπείας MLX Quartz της Gharieni είναι κατασκευασμένο από γνήσιο ξύλο καρυδιάς
 • γεμισμένο με χαλαζιακή άμμο alpha
 • προσφέρει βαθιά χαλάρωση με το ρυθμιζόμενο σύστημα θέρμανσης που κυμαίνεται από ελαφριά έως παρατεταμένη θερμότητα
 • δύο ανυψωτικοί στύλοι για ρύθμιση ύψους και κλίσης
 • χώρος αποθήκευσης και δύο συρτάρια
 • οι επιλογές περιλαμβάνουν αφαιρούμενη επένδυση ταπετσαρίας για μασάζ πάνω στο τραπέζι και βάση προσώπου με μαλακή επένδυση
 • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος
Κύρια τεχνικά χαρακτηριστικά:
 • ύψος: περίπου 65 – 90 cm
 • μήκος: 216 cm
 • μήκος Square XL: 226 cm
 • πλάτος: 86 cm
 • συνιστώμενη ικανότητα ανύψωσης: 130 kg
 • ικανότητα φορτίου της επιφάνειας του κρεβατιού: 150 kg

Ενσωματωμένο σύστημα για εύκολη ρύθμιση της κλίσης και του ύψους κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Μαλακή βάση προσώπου για άνετη χαλάρωση σε πρηνή θέση

Προαιρετική ταπετσαρία για μασάζ

ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΟ –
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΑΛΑΡΩΣΗ

Αυτή η εμπειρία ευεξίας συμπληρώνεται με θεραπευτικά επιθέματα θερμής άμμου και ζεστό αρωματικό λάδι. Το απαλό πιεστικό μασάζ με το θερμό επίθεμα επιτρέπει στοχευμένο ανέβασμα της θερμοκρασίας και διεγείρει τις αντανακλαστικές περιοχές της επιδερμίδας. Αυτό έχει πρόσθετο μυοχαλαρωτικό αποτέλεσμα και αντανακλαστική επίδραση στα εσωτερικά όργανα. Παράλληλα, ενεργοποιείται ολόκληρη η ενεργειακή ροή του σώματος και αποκαθίστανται ενεργειακές εμπλοκές.

Ο εύχρηστος πίνακας αφής εμπεριέχεται στο τραπέζι και επιτρέπει την απρόσκοπτη ενσωμάτωση των χειριστηρίων χωρίς καλώδια ή άλλα επικίνδυνα στοιχεία. Όλες οι λειτουργίες είναι δυνατό να προγραμματιστούν εκ των προτέρων και μπορούν να προσαρμοστούν με ένα άγγιγμα. Η θερμοκρασία, οι λειτουργίες ανάκλισης και το σύστημα δυναμικού μασάζ ρυθμίζονται εύκολα για μια εξαιρετική και συνεχή μεταμορφωτική εμπειρία.

Αποτελώντας νέα καινοτομία της Gharieni που προσδίδει ένα οσφρητικό στοιχείο και κάνει τη θεραπεία πραγματικά πολυδιάστατη από άποψη αισθήσεων, οι κάψουλες για αρωματοθεραπεία διαχέουν ένα προεπιλεγμένο άρωμα περιβάλλοντας τον πελάτη καθώς είναι ξαπλωμένος σε ύπτια θέση στο κρεβάτι. Μικροσκοπικά στοιχεία διάχυσης που βρίσκονται στο εσωτερικό του στηρίγματος του κεφαλιού απελευθερώνουν αθόρυβα αρώματα τυλίγοντας απαλά τον πελάτη μέσα σε ευδαιμονία.

Ενισχύστε κάθε θεραπεία με άμμο με το πλήρως ενσωματωμένο σύστημα μασάζ που παρέχει ελαφρές μαλάξεις στον αυχένα και την πλάτη. Εκ των προτέρων προγραμματιζόμενο, το μαξιλάρι αέρα μπορεί να φουσκώσει ή να ξεφουσκώσει, δημιουργώντας έτσι κυματιστή αίσθηση που μπορούν να απολαμβάνουν οι πελάτες ταυτόχρονα με ένα παραδοσιακό μασάζ ή άλλη περιποίηση του σώματος.

Γνωστή και ως θεραπεία μηδενικής βαρύτητας, η θεραπεία αναστροφής επιφέρει ένα ιδανικό τέντωμα που βελτιώνει την υγεία της σπονδυλικής στήλης και καταστέλλει την οσφυαλγία συμβάλλοντας στα ακόλουθα:
1. Ενυδάτωση των δίσκων
2. Μείωση της πίεσης των νεύρων
3. Επανευθυγράμμιση της σπονδυλικής στήλης
4. Χαλάρωση των τεταμένων μυών
5. Μείωση του στρες
6. Βελτίωση της υγείας των αρθρώσεων
7. Αύξηση της ελαστικότητας
8. Βελτίωση της φυσικής κατάστασης και ενίσχυση των κεντρικών μυών του κορμού

Η εισαγωγή υψηλής τεχνολογίας στον εξοπλισμό αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της Gharieni και η ενσωμάτωση ηχητικής θεραπείας και φωτισμού LED στη συλλογή MLX Quartz επιτρέπει στον επισκέπτη να περιβάλλεται πλήρως κατά την θεραπεία από ήχο surround και λειτουργίες χαμηλού φωτισμού.

Η εισαγωγή υψηλής τεχνολογίας στον εξοπλισμό αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα της Gharieni και η ενσωμάτωση ηχητικής θεραπείας και φωτισμού LED στη συλλογή MLX Quartz επιτρέπει στον επισκέπτη να περιβάλλεται πλήρως κατά την θεραπεία από ήχο surround και λειτουργίες χαμηλού φωτισμού.

Το εσωτερικό γέμισμα προσαρμόζεται επίσης στις εκάστοτε ανάγκες και η χαλαζιακή άμμος μπορεί να είναι φυσική ή επιχρωματισμένη και παράλληλα διατίθενται μείγματα με κεχριμπάρι ή με περσικά κυανά άλατα για ακόμη πιο απολαυστική εμπειρία.

Φωτιζόμενα και θερμαινόμενα πλακάκια αλατιού, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στις πλευρές του τραπεζιού σπα, προαιρετικά, δημιουργούν αρνητικά ιόντα για τον καθαρισμό του αέρα.

Εναλλακτικά μείγματα χαλαζία

Μέχρι σήμερα, οι πελάτες του MLX Quartz είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη θεραπεία τους στη Βασική χαλαζιακή άμμο ή στις πιο ιδιαίτερες εκδόσεις με επίστρωση χρώματος χρυσού ή χαλκού.
Τώρα η Gharieni προσφέρει ακόμα περισσότερα: χρωματιστό χαλαζία και υβριδικά μείγματα χαλαζία, που είναι προσαρμοσμένα σε συγκεκριμένες θεραπείες και εφαρμογές.

BALTIC SUNSET – ΜΕΙΓΜΑ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙΟΥ

Για αυτό το μείγμα χαλαζιακής άμμου και κεχριμπαριού χρησιμοποιείται αποκλειστικά υψηλής ποιότητας κεχριμπάρι Βαλτικής.
Για αιώνες, στο κεχριμπάρι αποδίδονταν θεραπευτικές ιδιότητες. Επίσης, το κεχριμπάρι θεωρείται πέτρα ασφάλειας, εμπιστοσύνης και σωτηρίας.

Στο κεχριμπάρι αποδίδονται ιδιότητες όπως:

 • Υποστήριξη του ανοσολογικού συστήματος και εξουδετέρωση των τοξικών ουσιών του σώματος
 • Τονωτική επίδραση
 • Ψυχολογική αρμονία

Επιπλέον, η Gharieni παρέχει πακέτο θεραπείας κεχριμπαριού, το οποίο καθιστά επίσης τις ειδικές ηλεκτρομαγνητικές δονήσεις του κεχριμπαριού αποτελεσματικές στο άνοιγμα μπλοκαρισμάτων.

HIMALAYAN TOUCH – ΜΕΙΓΜΑ ΑΛΑΤΟΣ-ΧΑΛΑΖΙΑ

Αυτό το καινοτόμο μείγμα συνδυάζει τις θετικές ιδιότητες της θερμής χαλαζιακής άμμου με τα ευεργετικά αποτελέσματα του ορυκτού αλατιού από τα Ιμαλάια. Μέσα από την απείρως ρυθμιζόμενη θερμότητα του μείγματος χαλαζία-άλατος, απελευθερώνονται τα αρνητικά ιόντα του άλατος. Ο ιονισμένος αέρας όχι μόνο μοιάζει με το φρέσκο και ευχάριστο μικρόκλιμα των παράκτιων περιοχών, των δασών και των βουνών αλλά έχει και θετική επίδραση στο σώμα και στην ψυχή.

Ιονισμένος Αέρας:

 • βελτιώνει την πρόσληψη οξυγόνου κατά την αναπνοή.
 • έχει χαλαρωτική και καταπραϋντική επίδραση.
 • διεγείρει το ανοσολογικό σύστημα και τον μεταβολισμό.
 • έχει αντιβακτηριακή και αντιφλεγμονώδη δράση.

SOLID OCEAN – ΜΕΙΓΜΑ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟΥ ΧΑΛΑΖΙΑ

Αυτό το ειδικό μείγμα από κόκκους γαλάζιου, λευκού και φαιού χαλαζία αντικατοπτρίζει τον γαλάζιο ωκεανό με τα ασημένια λευκά νερά του. Το Solid Ocean προσφέρει μια εμπειρία όπως το μπάνιο στη ζεστή, αφρισμένη «υγρασία» του γαλάζιου ωκεανού. Αυτό το μείγμα χαλαζιακής άμμου αποτελεί το τέλειο συμπλήρωμα για όλα τα θαλάσσια spa και εγκαταστάσεις ευεξίας ή π.χ. Θαλασσοθεραπεία.

Gharieni psammo concept quartzbed

Θεραπεία με επιθέματα

Αυτή η εμπειρία ευεξίας συμπληρώνεται με θεραπευτικά επιθέματα θερμής άμμου και ζεστό αρωματικό λάδι. Οι απαλές πιεστικές μαλάξεις με το θερμό επίθεμα επιτρέπει στοχευμένο ανέβασμα της θερμοκρασίας και διεγείρει τις αντανακλαστικές περιοχές της επιδερμίδας. Αυτό έχει πρόσθετο μυοχαλαρωτικό αποτέλεσμα και αντανακλαστική επίδραση στα εσωτερικά όργανα. Παράλληλα, ενεργοποιείται ολόκληρη η ενεργειακή ροή του σώματος και ανοίγουν ενεργειακά μπλοκαρίσματα.

Gharieni psammo concept quartzbed

Επιθέματα άμμου Gharieni

Μονάδα τραπεζιού για την τοποθέτηση επιθεμάτων άμμουκατασκευασμένη από πραγματικό ξύλο

  • γεμισμένα με χαλαζιακή άμμο
  • απεριόριστα ρυθμιζόμενο σύστημα θέρμανσης
  • περιλαμβάνονται τέσσερα μεγάλα, δύο μεσαία και τέσσερα μικρά επιθέματα άμμου
  • ύψος: περίπου 24 cm
  • μήκος: 63,5 cm
  • πλάτος: 23,5 cm

επίθεμα άμμου “μεγάλο”

Επαναχρησιμοποιήσιμα με πλενόμενο κάλυμμα. Τα επιθέματα είναι φινιρισμένα και γεμισμένα με κόκκους χαλαζιακής άμμου alpha.

γεμισμένο με χαλαζία 550 g

Μπορείτε να βρείτε το Psammo Concept εδώ και σε πολλά άλλα μέρη.

Μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το δικό σας spa

Προσφέρετε στους πελάτες σας κάτι ξεχωριστό. Με αυτό το ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα θα ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας.

Γνήσια αίσθηση αμμουδιάς

Η θερμή άμμος σάς κάνει να ονειρεύεστε τις τελευταίες διακοπές σας ακόμη και στον πιο κρύο καιρό. Η δημιουργία Psammo είναι η ιδανική λύση για τη μικρή νοσταλγία στο διάστημα που μεσολαβεί.

Αυξημένη ροή αίματος στον δερματικό ιστό

Ο θερμός χαλαζίας τονώνει την επιδερμίδα σας και εξασφαλίζει καλύτερη κυκλοφορία αίματος στον δερματικό ιστό.

Αναζωογόνηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος

Μια ακόμη επενέργεια της θεραπείας με χαλαζία είναι η αναζωογόνηση του αυτόνομου νευρικού συστήματος.

Τέλεια άνεση

Βρίσκεστε ξαπλωμένοι σε θερμή χαλαζιακή άμμο – τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο αναπαυτικό. Ο χαλαζίας παίρνει το σχήμα το σώματός σας και προσφέρει τέλεια χαλάρωση και άνεση.

Τέλεια αποθήκευση θερμότητας

Το ενσωματωμένο θερμαντικό στοιχείο θερμαίνει τον χαλαζία σε ευχάριστη θερμοκρασία. Η άμμος μεταφέρει τη ζεστασιά αργά και ομαλά σε όλο το σώμα και προσφέρει αναπαυτική αίσθηση.