GHARIENI WELLMASSAGE5D

Η δημιουργία θεραπείας ευεξίας επόμενης γενιάς

GHARIENI WELLMASSAGE5D

Η δημιουργία θεραπείας ευεξίας επόμενης γενιάς

Gharieni Wellmassage4D wellness concept

Βραβευμένη δημιουργία θεραπείας σε 5D-Motion

Με WellMassage5D, GHARIENI είναι επανατοποθέτηση των ορίων των επιλογών θεραπείας. Αν εξακολουθείτε να έχετε ένα μάτι σε ένα “επίπεδη πίνακα”, όταν ακούτε το μασάζ λέξη, μπορεί επίσης να πιστεύουν ότι η γη είναι ένα δίσκο!

Wellmassage5D δημιουργεί μια εντελώς νέα εμπειρία μασάζ ευεξίας. Με οκτώ ειδικά προγραμματισμένες προ-προγραμματισμένες θέσεις και την ειδικά σχεδιασμένη “θεραπεία υπογραφής”, αυτή η νέα μέθοδος φέρνει την ανανέωση του αέρα στο χώρο της ευεξίας. Wellmassage5D αναπτύχθηκε από την ομάδα GHARIENI και είναι μια θεραπεία για ολόκληρο το σώμα που εκμεταλλεύεται το πλήρες φάσμα των δυνατοτήτων του πίνακα επεξεργασίας MLX του Gharieni. Μια εμπειρία που οι πελάτες σας δεν θα ξεχάσουν ποτέ.
Gharieni Wellmassage4D wellness concept

Βραβευμένο με το Innovations-Award 2016

Το WellMassage5D έχει βραβευτεί τρεις φορές. Η Γερμανική Ένωση Ευεξίας και η Ευρωπαϊκή Ένωση Spa έχουν απονείμει στο Wellmassage5D το Βραβείο Καινοτομίας. Η Spa & Wellness México τίμησε το WM5D με το βραβείο προϊόντος.

Ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το δικός σας Spa

Το Wellmassage5D αποτελεί ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό στοιχείο στον κόσμο των spa. Προσφέρετε αυτήν την εξαιρετική θεραπεία στους πελάτες σας και ξεχωρίστε από τους ανταγωνιστές σας.

Η Υψηλή Τεχνολογία συναντά την Στενή Ανθρώπινη Επαφή

Μια συνεργασία με βαθιά γνώση και καινοτομία εγγυάται «ΥΨΗΛΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΠΑΦΗ & ΥΨΗΛΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ». Οι πελάτες σας θα νιώθουν την πρόοδο μετά από κάθε θεραπεία και οι θεραπευτές σας θα υποφέρουν λιγότερο από προβλήματα υγείας που συνδέονται με την εργασία.

Το Wellmassage5D διατίθεται ως θεραπεία 50 λεπτών ή 80 λεπτών σε 2 μορφές:
“RELAX” – Για να ξεφύγετε από το καθημερινό σας στρες.
“DEEP” – Για πιο εντατική θεραπεία της πλάτης και άλλων ομάδων μυών.

click image to open pdf

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

Δεν απαιτείται πρηνής θέση

Μπορείτε να απολαύσετε εύκολα το Wellmassage5D σε ύπτια θέση. Αυτό παρέχει τη δυνατότητα θεραπείας χωρίς προβλήματα, για παράδειγμα, σε μέλλουσες μητέρες ή υπέρβαρους πελάτες.

Εργονομική εργασία

Εξελιγμένες ροές εργασιών και βελτιστοποιημένες θέσεις κατάκλισης αποφεύγουν την περιττή καταπόνηση του πελάτη και παρέχουν δυνατότητα εργονομικής εργασίας στον θεραπευτή.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ WELLMASSAGE5D

Εξασφαλίστε ένα ασυναγώνιστο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το δικό σας spa

Εκπαιδευτείτε στην τεχνική Wellmassage5D μαζί με την ομάδα σας. Το Wellmassage5D προσφέρει σαφές ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ως θεραπεία 50 ή 80 λεπτών.

Η συνήθης εκπαίδευση, ανάλογα με τον αριθμό των συμμετεχόντων, διαρκεί μεταξύ 2 και 4 ημερών και απευθύνεται σε θεραπευτές και μασέζ/μασέρ εγκαταστάσεων spa ή στούντιο που χρησιμοποιούν τραπέζι θεραπείας MLX της Gharieni, καθώς το πρόγραμμα Wellmassage5D είναι επακριβώς προσαρμοσμένο στη ρύθμιση θέσεων πολλαπλών λειτουργιών.

Τιμές και περαιτέρω πληροφορίες παρέχονται εφόσον ζητηθούν. info@gharieni.com

Δύο προγράμματα - Δύο εντάσεις

Το Wellmassage5D διατίθεται σε διαφορετικές μορφές.

50 λεπτών ή 80 λεπτών ως «Relax» ή «Deep» μασάζ.

Βελτιστοποιημένη θέση κατάκλισης

Με τις καλά μελετημένες ροές εργασιών και τις βελτιστοποιημένες θέσεις κατάκλισης, αποφεύγεται η περιττή καταπόνηση του θεραπευτή.

ΤΡΑΠΕΖΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ MLX (WM5D)

Μόνο το υψηλών προδιαγραφών τραπέζι spa MLX πληροί το συνολικό φάσμα απαιτήσεων για ειδικές θέσεις του WM5D. Παρά το μικρό ύψος εισόδου 57 cm, οι σχεδιαστές μας κατόρθωσαν να ενσωματώσουν έναν αποθηκευτικό χώρο κάτω από το τραπέζι. Για παράδειγμα, τα αφαιρούμενα μπράτσα, τα καλύμματα ή άλλα εξαρτήματα αποθηκεύονται σε σημείο όπου μπορείτε να τα φτάσετε εύκολα. Η εμφάνιση και οι λειτουργίες του MLX μπορούν να διαμορφώνονται σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη.
Το WellMassage5D σε 8 βήματα
(περάστε με το ποντίκι πάνω από την εικόνα για περισσότερες πληροφορίες)
null

Θέση 1

Στην αρχή, ο πελάτης παίρνει την παραδοσιακή θέση μασάζ για να «φτάσει» και να προετοιμαστεί για την επικείμενη συμφωνία αγγιγμάτων.

null

Θέση 2
Η υψηλότερη θέση 40° από την πλάτη και η ελαφρά κάμψη των ποδιών παρέχουν ανακούφιση στην οσφυϊκή μοίρα της σπονδυλικής στήλης. Το κεφάλι, ο αυχένας και η περιοχή των ώμων είναι χαλαρά. Αυτή η θέση επιτρέπει στον θεραπευτή να κάνει πιεστικό μασάζ χωρίς μεγάλη σωματική καταπόνηση.

null

Θέση 3
Τα γόνατα του πελάτη παραμένουν στην ίδια θέση, ενώ η πλάτη χαμηλώνεται σε θέση 10°. Έτσι μπορεί να γίνει μασάζ στα χέρια, τα μπράτσα, τις ωμοπλάτες και το κάτω μέρος της πλάτης, καθώς και στο μπροστινό μέρος του σώματος μέχρι τη μέση.

null

Θέση 4
Η θέση της πλάτης παραμένει η ίδια ενώ αυξάνεται η γωνία των γονάτων. Το βάρος των μηρών μετατοπίζεται πάνω στους γοφούς, οι μύες του μηρού χαλαρώνουν. Σε αυτούς τους μυς μπορεί πλέον γίνει μασάζ αποτελεσματικά με μικρότερη σωματική προσπάθεια.

null

Θέση 5
Οι κνήμες και τα πόδια τοποθετούνται πάνω από το ύψος του στήθους για να γίνουν μαλάξεις στις ανακλαστικές περιοχές του ποδιού.

null

Θέση 6
Τα πόδια τοποθετούνται ένα επίπεδο πιο ψηλά, η πλάτη λίγο χαμηλότερα. Η θέση αυτή υποστηρίζει τη φλεβική επιστροφή αίματος και του λέμφους που προέρχεται από τα άκρα του σώματος.

null

Θέση 7
Η υψηλή θέση της πλάτης και η χαμηλή θέση των ποδιών προετοιμάζει μαλακά τον πελάτη για το τέλος της θεραπείας.

null

Θέση 8
Στο τέλος ο πελάτης παραμένει σε καθιστή θέση και μπορεί εν συνεχεία να σηκωθεί χωρίς προσπάθεια.