ΔΥΝΑΜΩΤΙΚΟΣ ΥΠΝΟΣ – ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ WELNAMIS ΤΗΣ GHARIENI

Gharieni Welnamis – Η Ακουστική & Δυναμική Αμφιωτική Διέγερση είναι μια θεραπεία με ήχους και δονήσεις ελεγχόμενη μέσω υπολογιστή, η οποία εκπαιδεύει τον εγκέφαλο να χαλαρώσει και να επωφεληθεί από τεχνικές βαθιάς χαλάρωσης. Χρησιμοποιώντας ειδικές δονήσεις και αμφιωτικές ακουστικές συχνότητες, το Σύστημα Welnamis επιτρέπει ακόμη και στα πιο πολυάσχολα μυαλά να επιτύχουν βαθύ επίπεδο χαλάρωσης σε μια συνεδρία 30 ή 60 λεπτών. Μοιάζοντας με τον διαλογισμό, οι ειδικοί ήχοι επιβραδύνουν τη διανοητική δραστηριότητα και οι δονητικές συχνότητες επιδρούν συγκεκριμένα στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) του σώματος.
Η θεμελιώδης θεραπεία είναι η Κβαντική Αρμονική θεραπεία ήχου. Μεταδίδει πολυστρωματικά προγράμματα μείωσης συμπτωμάτων και οικοδόμησης ανθεκτικότητα μέσω στερεοφωνικών ακουστικών. Το σύστημα Welnamis μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες, να είναι αυτοκαθοδηγούμενο κι ως εκ τούτου να μην απαιτεί την παρουσία θεραπευτή. Για τη γνήσια εμπειρία Welnamis δεν χρειάζεται θεραπευτής.
Ο σύστημα αναπτύχθηκε από Αμερικανούς επιστήμονες για να αντιμετωπίσει διαταραχές μετατραυματικού στρες (PTSD) των Αμερικανών βετεράνων.

Με το Σύστημα Welnamis η εταιρεία Gharieni προσφέρει την εν λόγω τεχνολογία στον κόσμο των Σπα και της Ευεξίας.

Click image to open pdf

Τα ευεργετήματα του Συστήματος Welnamis της Gharieni:

 • Υποστηρίζει την αντιμετώπιση διαταραχών μετατραυματικού στρες (PTSD)
 • Αυξάνει τη δημιουργικότητα
 • Δυναμωτικός ύπνος & βαθιά χαλάρωση το συντομότερο δυνατό
 • Μείωση του στρες & των μεταπτώσεων της διάθεσης
 • Υποστηρίζει τη θεραπεία τους άγχους & των κρίσεων πανικού
 • Υποστηρίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
 • Αυξάνει την ικανότητα συγκέντρωσης
 • Απομακρύνει τα ψυχικά εμπόδια
 • Επιστημονικά αποδεδειγμένο
 • Δεν χρειάζεται θεραπευτής
 • Βελτιώνει την ποιότητα & την ποσότητα του ύπνου
 • Βοηθά στη μείωση των ενδείξεων κατάθλιψης & χρόνιου πόνου
null

Το Σύστημα Welnamis της Gharieni συνδυάζει τα απαλά ηχητικά κύματα ειδικής μουσικής με ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα μασάζ με δονήσεις, το οποίο είναι ενσωματωμένο κάτω από την επιφάνεια. Καθώς οι ειδικοί ήχοι επιβραδύνουν τη διανοητική δραστηριότητα, το μασάζ με δονήσεις επιδρά συγκεκριμένα στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) του σώματος.

null

Με βολική πρόσβαση στα 54εκ. (21”) με 4 θέσεις προγραμματισμένες εκ των προτέρων στη μνήμη, το μαξιλάρι μπορεί να ανακληθεί 30° προς τα πάνω και προς τα κάτω. Τα μπράτσα μπορούν επίσης να χαμηλώσουν για την ιδανική άνεση των πελατών.

null

Το άνετο και θερμαινόμενο μαξιλάρι νερού με το MLW Amphibia προσφέρει την απόλυτη άνεση κατά τη διάρκεια της θεραπείας Welnamis. Επιπρόσθετα, το νερό σχηματίζει έναν ασύγκριτο φορέα των συχνοτήτων δόνησης.

ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ – ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ

Ο ανθρώπινος εγκέφαλος περιέχει περίπου 100 δισεκατομμύρια νευρώνες και τα εγκεφαλικά κύτταρα επικοινωνούν μέσω ηλεκτρικών σημάτων.
Η σύγχρονη επιστήμη & τεχνολογία δεν επιτρέπει να εντοπίσουμε τη δραστηριότητα μεμονωμένων νευρώνων σε αυτό το επίπεδο, λόγω του μικροσκοπικού τους μεγέθους. Ωστόσο, η υπάρχουσα τεχνολογία μπορεί να βεβαιώσει τα γενικά μοτίβα της εγκεφαλικής δραστηριότητας και να επιτρέψει στους επιστήμονες να καθορίσουν τον τρόπο που ενεργοποιούνται οι νευρώνες μέσα στον εγκέφαλο σε οποιαδήποτε δεδομένη χρονική στιγμή. Η συνολική εγκεφαλική λειτουργία έχει καταδείξει ότι διαθέτει παλμό ή ακόμη ρυθμό, παρόμοια με την καρδιακή λειτουργία. Αυτοί οι εγκεφαλικοί παλμοί, ή εγκεφαλικά κύματα, συμβαίνουν σε διάφορες ταχύτητες. Κατά τη διάρκεια του βαθέως ύπνου, για παράδειγμα, ο εγκέφαλος πάλλεται περίπου 3 φορές ανά δευτερόλεπτο. Κατά τη διάρκεια σκέψης υψηλής συγκέντρωσης, ο εγκέφαλος μπορεί να πάλλεται μέχρι και 50 φορές ανά δευτερόλεπτο. Διαφορετικές συχνότητες εγκεφαλικών κυμάτων έχει αποδειχθεί ότι αντιστοιχούν σε διαφορετικές «διανοητικές καταστάσεις». Τα αργά εγκεφαλικά κύματα δίνουν την αίσθηση μεγαλύτερης χαλάρωσης και εσωστρέφειας. Τα ταχεία εγκεφαλικά κύματα μπορούν να αποτελούν ένδειξη συγκέντρωσης ή στρες.

Παρόλο που υπάρχει ευρύ φάσμα συχνοτήτων εγκεφαλικών κυμάτων,
οι παρακάτω ομάδες είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες:

Συχνότητα – κυμάτων Β: 30 έως 12 Hz

Κανονική κατάσταση εγρήγορσης της συνείδησης.
Άγρυπνος. Ξύπνιος.

Συχνότητα – κυμάτων Α: 12 έως 7,5 Hz

Χαλαρή κατάσταση. Βαθιά χαλάρωση και ήπιος διαλογισμός.

Συχνότητα – κυμάτων Θ: 7,5 έως 4 Hz

Ελαφρύς ύπνος, συμπεριλαμβανόμενης της κατάστασης ονείρου REM.
Βαθύς διαλογισμός.

Συχνότητα – κυμάτων Δ: 4 έως 0,5 Hz

Βαθύς ύπνος, κατάσταση χωρίς όνειρα.
Αυτόματη αυτοαποκατάσταση.

ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΩΝ ΚΥΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ
ΑΚΟΥΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΔΟΝΗΤΙΚΗΣ ΔΙΕΓΕΡΣΗΣ

ΑΚΟΥΣΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Οι αμφιωτικοί ήχοι (binaural: λατ. με τα δύο αυτιά) είναι ένα ψυχοακουστικό φαινόμενο, το οποίο γίνεται αντιληπτό όταν δύο
ήχοι με ελαφρώς διαφορετικές συχνότητες εφαρμόζονται ξεχωριστά μέσω του αριστερού και του δεξιού αυτιού. Ο εγκέφαλος αυτόματα
δημιουργεί μια τρίτη συχνότητα, η οποία προκύπτει από τη διαφορά μεταξύ των δύο αρχικών φερουσών συχνοτήτων. Με τη βοήθεια των εν λόγω συχνοτήτων, είναι δυνατό να επηρεαστούν συγκεκριμένα τα διαφορετικά φάσματα συχνοτήτων στον εγκέφαλο, καθώς οι νευρώνες αυτόματα προσπαθούν να προσαρμοστούν στην εξωτερική συχνότητα. Οι εν λόγω συχνότητες ήχων, όταν προσφέρονται με ακρίβεια, δημιουργούν συγχρονισμούς μεταξύ του αριστερού και του δεξιού ημισφαιρίου. Η διεργασία αυτή καλείται μεταφορά εγκεφαλικών κυμάτων. Οι αμφιωτικοί αυτοί ήχοι είναι σύμφυτοι με τη χαλάρωση, την ειδικής σύνθεσης μουσική και λειτουργούν σε μια περιοχή συχνοτήτων, η οποία δεν είναι αντιληπτή από το ανθρώπινο αυτί.

ΑΚΟΥΣΤΙΚΟΔΟΝΗΤΙΚΗ ΔΙΕΓΕΡΣΗ

Το δεύτερο σημαντικό χαρακτηριστικό της εμπειρίας Welnamis είναι η τεχνολογία αυθεντικά συγχρονισμένων ημιτονοειδών κυμάτων, τα οποία μεταδίδονται μέσω μετατροπέων αφής, οι οποίοι είναι ενσωματωμένοι στην ίδια της επιφάνεια του τραπεζιού του σπα. Αντιληπτές ως ήπιες δονήσεις, οι οποίες επηρεάζουν τα ενεργειακά κέντρα του σώματός σας, οι εν λόγω συχνότητες ημιτονοειδών κυμάτων πολλαπλασιάζουν και επιταχύνουν τη διεργασία μεταφοράς εγκεφαλικών κυμάτων.

Το Σύστημα Welnamis προσφέρει μια πλήρη εμπειρία ωθήσεων από τις συχνότητες ήχων και δονήσεων για τη χαλάρωση του σώματος και του εγκεφάλου και για να φέρει και τα δύο σε κατάσταση χαλάρωσης.

ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ

ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ WELNAMIS

WELNAMIS ADVANCE

The advance programs are the result of our deep studies. The length of the programs is 22 minutes, providing the optimal period for 100% effective treatments.

WELNAMIS CLASSIC

The Classic programs are the basic programs for different applications and are available in different lengths of 30 or 60 minutes.

Επιστημονικά αποδεδειγμένο

Δημιουργήθηκε με βάση της ανάγκης του Στρατιωτικού Νοσοκομείου Βετεράνων στο Μαϊάμι, Φλόριντα, ΗΠΑ το 2005. Η τεχνολογία μεταφοράς εγκεφαλικών κυμάτων που χρησιμοποιείται στο σύστημα Spawave έχει ελεγχθεί και διερευνηθεί από τον Αμερικανικό Στρατό, τη ΔΒ του Μαϊάμι, καθώς και διάφορες εγκαταστάσεις υγείας, απεξάρτησης και εντατικής περίθαλψης.

(Κάντε κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το αρχείο pdf)

ρευνα του Αμερικανικού Στρατού «Ανθεκτικότητα σε απασχολούμενο ιατρικό προσωπικό»

Εφημερίδα για τον εθισμό, την έρευνα & τη θεραπεία
– Ειδικό Τεύχος Τίτλος: Φυλλάδιο Έρευνας Νευροαπεικόνισης –

Θεραπευτικής ακουστικής

Το τραπέζι σπα MLW Amphibia NEO

Προσφέρει απόλυτη άνεση και αίσθηση ζεστασιάς λόγω του μαξιλαριού με θερμαινόμενο νερό, το Amphibia είναι πραγματικά εξαιρετικό. Τέσσερις ενεργοποιητές του κρεβατιού σπα επιτρέπουν την προσαρμογή του τμήματος του ύψους, της πλάτης, των άνω και κάτω άκρων.

Χρωματοθεραπεία

Τα χρώματα και οι επιδράσεις τους

Μετατρέψτε το δωμάτιο θεραπείας σας σε έναν ατμοσφαιρικό χώρο χαλάρωσης. Ακριβώς όπως η μουσική ή οι δονήσεις επηρεάζουν το σώμα και τον εγκέφαλό μας, οι οπτικές επιρροές, όπως τα χρώματα, διαθέτουν επίσης μια μεγάλη επιρροή στον εγκέφαλό μας.

Ο φωτισμός LED, ο οποίος έχει εγκατασταθεί στη βάση του τραπεζιού σπα προσδίδει χρωματικούς τόνους κατά τη διάρκεια της θεραπείας:

ΚΟΚΚΙΝΟ
Αναζωογονεί, ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος, αφυπνίζει, προάγει τη ζωτικότητα και τη δημιουργικότητα.

ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ
Βελτιώνει τη διάθεση, τη θετική σκέψη και την επιθυμία για σωματική και διανοητική εξερεύνηση.

ΚΙΤΡΙΝΟ
Απελευθερωτική και αφυπνιστική προσωπική δύναμη και επίγνωση, εξωστρεφές, φωτεινό, διεγείρει τη θεραπεία.

ΠΡΑΣΙΝΟ
Αρμονία και αναγέννηση, ελπίδα, καταπραΰνει, δημιουργεί ισορροπία με το ρυθμό της ζωής.

ΜΩΒ
Χαλαρώνει και ανανεώνει, ξυπνά κατά τον χρόνο, τόπο και ύπαρξη του διαλογισμού, πνευματικές διαστάσεις.

ΜΠΛΕ
Ουράνιο και προσφέροντας γαλήνη, χαλάρωση, γαλήνη, ησυχία και κάθαρση.

Menu