Η δημιουργία HydroSpa της Gharieni

SPA – Sanus Per Aquam. Υγεία μέσω του νερού.

Ως στοιχείο χαλάρωσης, το νερό συνιστά σημαντικό παράγοντα στον σημερινό κόσμο των spa. Η Συλλογή HydroSpa της Gharieni προσφέρει PediSpas ή εμπειρίες ντους σε οριζόντια θέση με υδάτινες χορογραφίες ή ατμό.

Για την ξεχωριστή Συλλογή HydroSpa, η Gharieni αναδείχτηκε από το American Spa Magazine ως “Favorite Hydrotherapy Manufacturer 2017”.

GHARIENI PEDISPA SQUARE

Πολυλειτουργικός συνδυασμός 5 σε 1

Το πρώτο στο είδος του, αυτό το ηλεκτροκίνητο κρεβάτι πολλαπλών λειτουργιών είναι πραγματικά μοναδικό και νεωτεριστικό στον σχεδιασμό του. Πέντε μοτέρ επιτρέπουν λειτουργίες πολλαπλών χρήσεων: πεντικιούρ, μανικιούρ, περιποίηση των μαλλιών με το αφαιρούμενο στήριγμα κεφαλιού, περιποίηση προσώπου με την κλίση της πλάτης του καθίσματος για αισθητική φροντίδα και τοποθέτηση μακιγιάζ.

Ο βασικός τύπος περιλαμβάνει βάση και περίβλημα κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό υλικό Corian® και κάθισμα με ταπετσαρία από λευκή απομίμηση δέρματος. Εφόσον ζητηθεί, μπορεί να διατεθεί σε ειδικά προσαρμοσμένα χρώματα.

Τα πλήρως ρυθμιζόμενα μέρη περιλαμβάνουν το κάθισμα, το στήριγμα της πλάτης, το ύψος και μήκος του στηρίγματος ποδιών με τις εύκολα προγραμματιζόμενες θέσεις μνήμης. Τα 5 μοτέρ κινούνται στις επιθυμητές θέσεις σε συγχρονισμό και το κάθισμα περιστρέφεται δεξιά/αριστερά για εύκολη πρόσβαση από τον πελάτη.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI PEDISPA COMPACT

Με βάση αποτελούμενη από δύο τμήματα, το κάθισμα του PediSpa Compact μετακινείται προς τα πλάγια και η βάση από Corian® είναι στερεωμένη στο δάπεδο. Η ταπετσαρία του καθίσματος είναι από λευκή απομίμηση δέρματος και μπορεί να διατεθεί σε ειδικά προσαρμοσμένα χρώματα. Όταν μετακινηθεί προς τα εμπρός, το κάθισμα εγκιβωτίζει τη λεκάνη των ποδιών, όπως φαίνεται στην εικόνα. Η πλάτη του καθίσματος και το στήριγμα των ποδιών είναι πλήρως ρυθμιζόμενα κατά το ύψος και μετακινούμενα. Το στήριγμα του κεφαλιού μπορεί να αφαιρεθεί ή να τοποθετηθεί σε ανάκλιση. Διατίθεται επίσης δίσκος για τα στηρίγματα των βραχιόνων. Η λεκάνη των ποδιών είναι εξοπλισμένη με εκτεινόμενη ντουζιέρα χειρός και ενσωματωμένες εξόδους νερού.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

PEDISPA CURVE

Εκπληκτικός σχεδιασμός που πείθει και υψηλής ποιότητας κατασκευή. Κατασκευασμένο από τα καλύτερα υλικά, το PediSpa Curve συνιστά πραγματικά εντυπωσιακό στοιχείο για κάθε εγκατάσταση spa.

LIBRA EDGE K

Η νέα γενιά hydrospa.

Αυτό το εκλεκτό κρεβάτι υδροθεραπείας παρέχει τη δυνατότητα διαφόρων χορογραφιών Vichy Shower («ντους ψιλής βροχής») μέσω διαισθητικού πίνακα ελέγχου με οθόνη αφής. Ο βραχίονας ντους και το προαιρετικό στρώμα νερού μπορούν να εξοπλιστούν με ενσωματωμένο σύστημα χρωματιστού φωτισμού LED. Αυτό καθιστά το «Libra Edge K» κατάλληλο επίσης για χρωματοθεραπεία.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

LIBRA WET TABLE

 • εκλεκτό τραπέζι υδροθεραπείας
 • κατασκευασμένο από Corian®
 • επιφάνεια κατάκλισης με ρύθμιση ύψους και κλίσης
 • προαιρετικό μαξιλάρι για μασάζ
 • ενσωματωμένη αποστράγγιση νερού
 • ενσωματωμένη ντουζιέρα χειρός
 • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος

WASH POINT HAIR SWING

Gharieni Hair Swing Hydrospa Collection
 • Νιπτήρας πορσελάνης με μηχανισμό κλίσης για το λούσιμο των μαλλιών
 • περιστρεφόμενος κατά 360°
 • μοχλός ανάμειξης με κεραμικό παρέμβυσμα
 • ντουζιέρα χειρός με υποδοχή εύκαμπτου σωλήνα και μαύρο σωλήνα ντους, μήκος: 100 cm / 140 cm (39,4 in / 55,1 in)
 • χρώμα ποδιού: λευκό αλουμίνιο
 • χρώμα λεκάνης: λευκό ή μαύρο
 • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος

GHARIENI MLR WET

Επίλεκτο τραπέζι θεραπείας για χώρο υδροθεραπείας ή υπαίθριο χώρο. Κατασκευασμένο από αδιάβροχο υλικό, το τραπέζι αυτό προσφέρει τα καλύτερα χαρακτηριστικά για ειδικές απαιτήσεις.

Εκλεκτός σχεδιασμός

Η Συλλογή HydroSpa της Gharieni συνιστά απόλυτα εντυπωσιακό στοιχείο σχεδιασμού για κάθε εγκατάσταση spa. Μοντέρνα σχήματα σε άψογη ποιότητα κατασκευής ως διαχρονικά κλασικές δημιουργίες.

.

Επιφάνειες Corian®

Το ανόργανο υλικό Corian® της DuPont™ επιτρέπει στα δημιουργικά οράματα να γίνουν πραγματικότητα. Το ανθεκτικό και εύχρηστο υλικό εντυπωσιάζει με την αίσθηση που θυμίζει πέτρα αλλά παρ’ όλα αυτά είναι ευχάριστη για την επιδερμίδα, καθώς και με την εξαιρετική του εμφάνιση.

Τα καλύτερα εξαρτήματα για εύκολη λειτουργία

Στη Συλλογή HydroSpa της Gharieni χρησιμοποιούνται αποκλειστικά τα πιο σύγχρονα εξαρτήματα γνωστών κατασκευαστών. Η απλή λειτουργία, ο καλός σχεδιασμός και η άριστη λειτουργικότητα εξασφαλίζουν τη βέλτιστη εμπειρία για τον χρήστη.