Ειδικά κρεβάτια θεραπείας

Εκλεκτής Ποιότητας Εξοπλισμός Spa για ειδικές απαιτήσεις.

GHARIENI MLX iDOME (STATIC or ELECTRIC)

 • Τεχνολογία FIR της Gharieni
 • Προαιρετική συσκευή PLT για πλάσμα και θεραπεία με φως.
 • Εκτεινόμενος θόλος υπέρυθρων ακτίνων
 • Ρυθμιζόμενο ύψος (μόνο στο MLX iDome Electric)
 • Ευρύχωρο συρτάρι
 • Βασικό χρώμα ταπετσαρίας: Λευκό (διαφορετικά χρώματα με πρόσθετη χρέωση)
 • Βάση σε λευκό ή Wenge, προαιρετικά με διαφορετική επένδυση
YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI CELLISS

Η συσκευή CELLISS της εταιρείας Gharieni είναι μία καινοτόμος συσκευή για το περίγραμμα του σώματος που δεν χρειάζεται καν θεραπευτή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και συμβάλλει στην μείωση του βάρους.

Αυτό το μοναδικό μηχάνημα αδυνατίσματος βασίζεται σε μια νέα μέθοδο θεραπείας, το Cellumassage, που στηρίζεται στην πατενταρισμένη τεχνολογία “Total Slimming System” (T.S.S.), μία μη επεμβατική διαδικασία αναρρόφησης / κρούσης που αντιμετωπίζει ταυτόχρονα μηρούς, γοφούς καθώς και γλουτούς ή κοιλιακούς (ανάλογα με την θέση του πελάτη).

Το «Total Slimming System» (T.S.S.) αποτελεί το DNA του Celliss της Gharieni. 96 έμβολα – το καθένα 3 cm (1,2 in) – επενεργούν στους λιπώδεις και μυϊκούς ιστούς των γλουτών, των κοιλιακών και των γοφών με μια σειρά μη επεμβατικών κινήσεων αναρρόφησης/επίκρουσης, η ένταση και η ταχύτητα των οποίων μπορούν να ρυθμίζονται. Αυτή η μοναδική διαδικασία ελέγχεται από το λογισμικό Celliss.

 • ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
 • ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΡΑΣΗ
 • ΠΟΛΥΖΩΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 • ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
 • ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ
YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI MLX WellMassage5D

Το Wellmassage5D βασίζεται σε οκτώ επίπεδα ειδικής θεραπείας και χρησιμοποιεί την πλήρη ευελιξία του MLX, του πίνακα ειδικής θεραπείας υψηλής τεχνολογίας από το Gharieni. Το MLX εξασφαλίζει μοναδικές και αποκλειστικές δυνατότητες κίνησης παρέχοντας πολυάριθμες επιλογές θεραπείας και ρυθμισμένες εκ των προτέρων θέσεις που βρίσκονται σε αριστοτεχνικό συντονισμό με τους σχετικούς τύπου θεραπειών. Το WellMassage5D συνδυάζει την Υψηλή Τεχνολογία με την Στενή Ανθρώπινη Επαφή (High Tech High Touch) προκειμένου να σαγηνέψει τον πελάτη και να αυξήσει την αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Και για τον θεραπευτή, εξασφαλίζει ιδανικές εργονομικές συνθήκες.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI MLX QUARZ (σε τύπο round ή square)

Το κορυφαίο στοιχείο της δημιουργία Psammo της Gharieni

Το τραπέζι χαλαζία MLX Quartz συνιστά απόλυτα εντυπωσιακό στοιχείο. Το λουτρό σε θερμή άμμο αποτελεί αρχαία μέθοδο θεραπείας – και μάλιστα οι αρχαίοι Αιγύπτιοι έκαναν λουτρά στην θερμή άμμο της ερήμου. Εξασφαλίστε ένα πολύ ιδιαίτερο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το δικό σας spa και δώστε στους πελάτες σας μια ατμόσφαιρα, παραλίας, διακοπών και χαλάρωσης.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI WELNAMIS

Η MLW Amphibia της Gharieni αποτελεί από μόνη της εξαιρετικά εντυπωσιακό στοιχείο. Χάρη στη χρήση της στη χρωματοθεραπεία ή τη μέγιστη άνεση που προσφέρει με το στρώμα νερού που διαθέτει, αποτελεί την ιδανική βάση για το σύστημα Welnamis.

Το προαιρετικό ενσωματωμένο σύστημα Welnamis προσφέρει βαθιά χαλάρωση μέσα από αμφιωτικούς ήχους και δονήσεις και υποστηρίζει ιδανικά καθέναν που επιδίδεται σε Ελαφρύ Ύπνο!

GHARIENI MLX LIMBER

Το πολυλειτουργικό τραπέζι θεραπείας.

Gharieni spa table MLX Limber

Ποια θέση τραπεζιού spa προτιμάτε;

Τώρα το MLX Limber προσφέρει απόλυτη ευελιξία! Το νέο τραπέζι μασάζ και ευεξίας από την Gharieni προσφέρει τη δυνατότητα για θέσεις που είναι μοναδικές και εξαιρετικές σε ποικιλία. Για επιλογές θεραπείας χωρίς όρια!

Μοναδικά προσαρμοστικό

Με τη σειρά MLX Limber, η Gharieni εγκαινίασε την επόμενη γενιά τραπεζιών spa. Λόγω της προσαρμοστικότητάς του, προσφέρει περισσότερα από την καθιστή θέση, την ενδιάμεση θέση ή τη θέση με το κεφάλι προς τα κάτω (θέση Trendelenburg). Και τα τρία μοντέλα Limber διασφαλίζουν ότι διαθέτετε το κατάλληλο τραπέζι spa για τις ανάγκες σας, από την κλασική θεραπεία μασάζ μέχρι τις ειδικές θεραπείες. Το «Limber Flex», το αστέρι των τριών τύπων Limber, προσφέρει όχι μόνο άπειρο αριθμό επιλογών ρύθμισης αλλά και μια τροποποιημένη ανώτατη θέση. Αυτό επιτυγχάνεται με ένα ζεύγος στηριγμάτων βραχιόνων διπλής όψης, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, που μπορεί να ρυθμίζεται κατά το ύψος. Με αυτόν τον τρόπο παρέχεται η δυνατότητα χρήσης του MLX Limber και στις δύο πλευρές, γεγονός που το καθιστά τραπέζι spa πολλαπλών λειτουργιών με απαράμιλλη προσαρμοστικότητα και προσφέρει νέες διαστάσεις επιλογών θεραπείας.

GHARIENI MLW TRANSFORM

Συνδυασμός καναπέ και τραπεζιού θεραπείας.

Gharieni spa table MLW transform

Η πιο πρόσφατη δημιουργία μας, το Gharieni MLW Transform, είναι ένας καναπές που μεταμορφώνει οποιοδήποτε καθιστικό σε αίθουσα θεραπείας. Αποχωρίζεται και απομακρύνεται εύκολα από το πλαίσιο και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως ηλεκτρονική ρύθμιση ύψους, αφαιρούμενη βάση, ρευματολήπτη, επαναφορτιζόμενη μπαταρία και θερμαινόμενη επιφάνεια. Κατασκευασμένο με ταπετσαρία απομίμησης δέρματος, μπορεί να προσαρμοστεί ειδικά με οποιοδήποτε ύφασμα στις προδιαγραφές του πελάτη, συμπεριλαμβανομένου του δέρματος. Τα μαξιλάρια της πλάτης μπορούν να αφαιρεθούν από τον καναπέ.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο