Εξυπηρέτηση πελατών Gharieni

Η ικανοποίησή σας ως πελάτη είναι σημαντική για εμάς. Γι’ αυτό και βελτιώνουμε διαρκώς την εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Γρήγορη εξυπηρέτηση πελατών

Αν, παρά τα υψηλά μας πρότυπα ποιότητας, συμβεί να παρουσιαστεί πρόβλημα, το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας είναι πρόθυμο να σας βοηθήσει αμέσως και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες. Η ομάδα εξυπηρέτησης θα σας φροντίσει με αποτελεσματικότητα και φιλικότητα είτε επί τόπου είτε στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας.

null

Η εμπειρία έχει σημασία

Με εμπειρία σχεδόν 30 ετών στον κλάδο, οι σύμβουλοί μας είναι άριστα εκπαιδευμένοι ειδικοί spa που γνωρίζουν την γκάμα των προϊόντων μας και τις ανάγκες των πελατών μας. Είτε από το τηλέφωνο είτε μέσω των εμπορικών αντιπροσώπων μας, μπορείτε να βασίζεστε σε εμάς και την πείρα μας.

null

Κώδικας QR

Όλα τα τραπέζια spa και τα κρεβάτια θεραπείας Gharieni έχουν αυτοκόλλητη ετικέτα με Κώδικα QR που συμπεριλαμβάνει τον αριθμό σειράς (serial number). Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα με κάποιο από τα προϊόντα μας, απλώς σαρώστε τον Κώδικα QR με το smartphone σας και στείλτε τα στοιχεία κατευθείαν στο τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας.

null

Εξυπηρέτηση από απόσταση

Δεν έχει σημασία σε ποιο μέρος του κόσμου βρίσκεστε. Η ομάδα εξυπηρέτησης της εταιρείας μας είναι πάντα κοντά σας και προσπαθεί να σας βοηθήσει με την πιο γρήγορη και εύκολη λύση. Ως πρώτο βήμα, προσπαθούμε να βοηθήσουμε και να εξακριβώσουμε το πρόβλημα μέσω απομακρυσμένης εξυπηρέτησης, π.χ. μέσω κλήσης Skype. Τα περισσότερα ζητήματα μπορούν να αντιμετωπιστούν με αυτό το πρώτο βήμα.