Ξαπλώστρες Gharieni

Αίσθηση χαλάρωσης στα σύννεφα

Οι ξαπλώστρες Gharieni αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για τον χώρο χαλάρωσης του δικού σας spa. Ο έξοχος σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα κατασκευής πείθουν σε κάθε διαφορετική χρήση.

GHARIENI EVO LOUNGER

Gharieni lounger Evo lounger

Η εκλεκτή ξαπλώστρα Evo Lounger διαθέτει καπιτονέ ταπετσαρία από πολυουρεθάνη (PU) Τα στηρίγματα του κεφαλιού, της πλάτης και των ποδιών ρυθμίζονται ηλεκτρικά. Κάθε ξαπλώστρα διαθέτει δίσκο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί συρταρωτά και στις δύο πλευρές και προαιρετικό φως για διάβασμα LED.

GHARIENI RL AQUA

Gharieni lounger RL aqua

Η RL Aqua διατίθεται σε διάφορα μεγέθη μήκους και πλάτους και αποτελεί κρεβάτι με θερμαινόμενο στρώμα νερού. Η επιφάνεια από τεχνητό δέρμα είναι πολύ εύκολη στη φροντίδα.

GHARIENI RLX

Gharieni lounger RLX

Ξαπλώστρα σταθερής θέσης ειδικά σχεδιασμένη για τον χώρο χαλάρωσης του spa.

GHARIENI RLX ELECTRIC

Gharieni lounger RLX electric

Αυτές οι ξαπλώστρες με τη μαλακιά ταπετσαρία τεχνητού δέρματος διατίθενται σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στον δικό σας εσωτερικό χώρο. Η μηχανοκίνητη ρύθμιση κλίσης καθιστά αυτό το κρεβάτι θεραπείας μοναδικό. Με το προαιρετικό φως για διάβασμα και τον τον περιστρεφόμενο δίσκο στερέωσης, αποτελεί την τέλεια λύση για ευχάριστη χαλάρωση.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI RLX LIGHT

Gharieni lounger RLX light
  • ξαπλώστρα ειδικά σχεδιασμένη για χώρους χαλάρωσης εγκαταστάσεων spa
  • σταθερή θέση
  • εκλεπτυσμένος σχεδιασμός
  • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος
Menu