Ξαπλώστρες Gharieni

Αίσθηση χαλάρωσης στα σύννεφα

Οι ξαπλώστρες Gharieni αποτελούν το ιδανικό συμπλήρωμα για τον χώρο χαλάρωσης του δικού σας spa. Ο έξοχος σχεδιασμός και η άριστη ποιότητα κατασκευής πείθουν σε κάθε διαφορετική χρήση.

GHARIENI RLR

Η εξαιρετικά άνετη και πρακτική ξαπλώστρα μας μοιάζει με φτιαγμένη από ένα κομμάτι. Με την προσεγμένη, κομψή σχεδίαση και πολλές χρωματικές παραλλαγές, ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε ατμόσφαιρα. Η απαλή ταπετσαρία εντυπωσιάζει με τις εξαιρετικές ιδιότητες ψέματος και ένα ανθεκτικό, υδατοαπωθητικό κάλυμμα με ευχάριστη αίσθηση. Το εργονομικό σχήμα και η προαιρετική ευέλικτη λάμπα ανάγνωσης καθιστούν το RLR ένα έπιπλο πρώτης κατηγορίας για αποκλειστικά, σπα, ξενοδοχεία και πολλούς άλλους τομείς.

GHARIENI EVO LOUNGER

Gharieni lounger Evo lounger

Η εκλεκτή ξαπλώστρα Evo Lounger διαθέτει καπιτονέ ταπετσαρία από πολυουρεθάνη (PU) Τα στηρίγματα του κεφαλιού, της πλάτης και των ποδιών ρυθμίζονται ηλεκτρικά. Κάθε ξαπλώστρα διαθέτει δίσκο, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί συρταρωτά και στις δύο πλευρές και προαιρετικό φως για διάβασμα LED.

GHARIENI RL AQUA

Gharieni lounger RL aqua

Η RL Aqua διατίθεται σε διάφορα μεγέθη μήκους και πλάτους και αποτελεί κρεβάτι με θερμαινόμενο στρώμα νερού. Η επιφάνεια από τεχνητό δέρμα είναι πολύ εύκολη στη φροντίδα.

GHARIENI RLX

Gharieni lounger RLX

Ξαπλώστρα σταθερής θέσης ειδικά σχεδιασμένη για τον χώρο χαλάρωσης του spa.

GHARIENI RLX ELECTRIC

Gharieni lounger RLX electric

Αυτές οι ξαπλώστρες με τη μαλακιά ταπετσαρία τεχνητού δέρματος διατίθενται σε πολλούς συνδυασμούς χρωμάτων και μπορούν να προσαρμοστούν απόλυτα στον δικό σας εσωτερικό χώρο. Η μηχανοκίνητη ρύθμιση κλίσης καθιστά αυτό το κρεβάτι θεραπείας μοναδικό. Με το προαιρετικό φως για διάβασμα και τον τον περιστρεφόμενο δίσκο στερέωσης, αποτελεί την τέλεια λύση για ευχάριστη χαλάρωση.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

GHARIENI RLX LIGHT

Gharieni lounger RLX light
  • ξαπλώστρα ειδικά σχεδιασμένη για χώρους χαλάρωσης εγκαταστάσεων spa
  • σταθερή θέση
  • εκλεπτυσμένος σχεδιασμός
  • λειτουργία σε διεθνείς τάσεις ηλεκτρικού ρεύματος