GHARIENI CELLISS

Η επανάσταση στο αδυνάτισμα και το περίγραμμα

GHARIENI CELLISS

Η επανάσταση στο αδυνάτισμα και το περίγραμμα

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

Celliss: η επανάσταση στο αδυνάτισμα

Σε συνεργασία με τον συνεργάτη μας DMS Group, αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες στον τομέα της ιατρικής διαγνωστικής απεικόνισης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσουμε το «CELLISS», πρωτοποριακή συσκευή για την περιποίηση του σώματος που δεν χρειάζεται καν θεραπευτή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη μείωση του βάρους. Αυτό το εντελώς μοναδικό μηχάνημα αδυνατίσματος που βασίζεται σε μια νέα μέθοδο θεραπείας, το Cellumassage, στηρίζεται στην κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία «Total Slimming System» (T.S.S.), μη επεμβατική διαδικασία αναρρόφησης/επίκρουσης που περιποιείται ταυτόχρονα τους μηρούς και τους γοφούς, καθώς και τους γλουτούς ή τους κοιλιακούς (ανάλογα με τη θέση του πελάτη). Το CELLISS της Gharieni συνιστά ισχυρό εργαλείο σχεδιασμένο για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις σας. Μέσω της διαισθητικής διεπαφής με οθόνη αφής, το πρόγραμμα θεραπείας μπορεί να εξατομικεύεται. Η πρόσβαση στα πρωτόκολλα γίνεται με ένα γρήγορο άγγιγμα και, αφού αρχίσει η θεραπεία, δεν απαιτείται οποιαδήποτε παρέμβαση. Τα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες υγείας/ομορφιάς/αθλητισμού και επιτρέπουν στους χειριστές να προσαρμόζουν το Cellumassage σύμφωνα με τις επιλεγμένες θεραπείες και το προφίλ του πελάτη. Εύκολη στη χρήση, αυτή η συσκευή υψηλής τεχνολογίας είναι εξαιρετικά αποδοτική.

Best Product Innovation Award 2021 – Beauty Forum Swiss

(Pioneer of Wellness Award 2020 – Russia)

ΣΤΟΧΟΙ

 • ΜΕΙΩΣΗ της κυτταρίτιδας (όψη φλούδας πορτοκαλιού)
 • ΣΜΙΛΕΥΣΗ των γλουτών
 • ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΚΑΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ των γοφών
 • ΕΝΙΣΧΥΣΗ της απαλότητας
 • ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗ της σιλουέτας σας
 • ΤΟΝΩΣΗ των κοιλιακών
 • ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ της υφής του δέρματος
 • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ της όψης επιδερμίδας

Brochure

Result book

Clinical study

Κάντε απλώς κλικ στην εικόνα για να ανοίξετε το αρχείο PDF

Καινοτομία

Το CELLISS της Gharieni φέρνει μια «ολόκληρη» νέα προσέγγιση στις θεραπείες αδυνατίσματος. Η τεχνολογία «Total Slimming System» (T.S.S.) επιτρέπει στο CELLISS να περιποιείται «ολόκληρες» ζώνες ταυτόχρονα. Με το εξελιγμένο λογισμικό μας, οι χειριστές έχουν πρόσβαση σε εξατομικευμένα προγράμματα που μπορούν να προσαρμόζονται εύκολα στις προσωπικές ανάγκες κάθε πελάτη.

 • ΛΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ
 • ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗ ΔΡΑΣΗ
 • ΠΟΛΥΖΩΝΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ
 • ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ
 • ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ
 • ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΧΡΗΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
 • ΕΥΚΟΛΗ ΧΡΗΣΗ

Τεχνολογία

Η μέθοδος Cellumassage, την οποία έχει ως βάση το CELLISS, παρέχει τη ΜΟΝΑΔΙΚΗ λύση που έχει τη δυνατότητα να παρέχει περιποίηση ταυτόχρονα σε μεγάλη επιφάνεια του σώματος. Ο ρυθμιζόμενος και ευπροσάρμοστος κύκλος αναρρόφησης/επίκρουσης, με μεταβλητές εντάσεις και ταχύτητες, κάνει μασάζ στο δέρμα και τους μυς σε τρεις διαστάσεις. Το CELLISS της Gharieni βελτιστοποιεί τους στόχους θεραπείας μέσω της πλήρους, «ολόκληρης» προσέγγισης των προγραμμάτων θεραπείας που εμπεριέχει. Η τόνωση και η θεραπεία μιας τόσο ευρείας ζώνης ταυτόχρονα καθιστά τη συνολική θεραπεία πιο αποτελεσματική. Μειώνεται η όψη φλούδας πορτοκαλιού, αυξάνεται η λάμψη και η σφριγηλότητα του δέρματος, αναμορφώνεται η σιλουέτα και τονίζονται οι μηροί, οι κοιλιακοί και οι γλουτοί.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ

 1. Η αναρρόφηση τεντώνει και μετακινεί το δέρμα δίνοντας αίσθηση «ελαφρότητας».
 2. Η επίκρουση ενεργοποιεί ένα μηχανικό κρουστικό κύμα και συμπιέζει το λίπος, ενώ παράλληλα διεγείρει τη φυσική διαδικασία αποτοξίνωσης του σώματος.
 3. Ο συνδυασμός αναρρόφησης/επίκρουσης σε μια τόσο μεγάλη επιφάνεια ταυτόχρονα βελτιστοποιεί τα αποτελέσματα της θεραπείας.

ΠΟΛΛΑΠΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Οι συνεδρίες κατά κανόνα διαρκούν 30 λεπτά. Σύμφωνα με τους στόχους και τα προγράμματα που επιλέγονται κατά το διαγνωστικό στάδιο, οι θεραπείες περιλαμβάνουν 1 έως 10 ειδικά διαμορφωμένες συνεδρίες.

 • Διαφορετικές εφαρμογές για διαφορετικούς στόχους
 • Ασφαλής και φυσική θεραπεία που επιτρέπει συνέχεια χάρη στα διαφορετικά προγράμματα
 • Συνδυασμός προγραμμάτων που ανταποκρίνονται στο προφίλ και τις ανάγκες του πελάτη

ΜΕΘΟΔΟΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Τα λιποκύτταρα απομακρύνονται και τεντώνονται από τα κύματα μηχανικής αναρρόφησης.

ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΟΥΣΗ

Τα λιποκύτταρα διασπώνται και συμπιέζονται από τα κύματα μηχανικής επίκρουσης.

Το «Total Slimming System» (T.S.S.) αποτελεί το DNA του Celliss της Gharieni. 96 έμβολα – το καθένα 3 cm (1,2 in) – επενεργούν στους λιπώδεις και μυϊκούς ιστούς των γλουτών, των κοιλιακών και των γοφών με μια σειρά μη επεμβατικών κινήσεων αναρρόφησης/επίκρουσης, η ένταση και η ταχύτητα των οποίων μπορούν να ρυθμίζονται. Αυτή η μοναδική διαδικασία ελέγχεται από το λογισμικό Celliss. Ο συνδυασμός των αποτελεσμάτων αναρρόφησης και επίκρουσης σε μεγάλη διεγειρόμενη περιοχή συνιστά τον θεμέλιο λίθο του Cellumassage.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

Αποτελέσματα

Ηλικία 38 ετών – 73 kg (160 lbs) – BMI 27,5
Αριθμός συνεδριών: 28

Χρησιμοποιούμενα προγράμματα: Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας/Αδυνάτισμα/Σύσφιξη

Κοιλιά -11,9 cm (-4,7 in)
Γλουτοί -10,4 cm (-4,1 in)
Δεξιός μηρός -6 cm (-2,4 in)
Αριστερός μηρός -5,9 cm (-2,3 in)

Ηλικία 32 ετών – 58 kg (128 lbs) – BMI 21,1

Αριθμός συνεδριών: 10

Χρησιμοποιούμενο πρόγραμμα: Καταπολέμηση Κυτταρίτιδας
Δεξιός μηρός -2,5 cm (-0,98 in)
Αριστερός μηρός -2,4 cm (-0,94 in)

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: ΚΥΡΙΑ ΟΦΕΛΗ

Μειώνεται το υποδόριο λίπος και βελτιώνεται η εμφάνιση της επιδερμίδας

Τεντώνονται μηχανικά οι ινοβλάστες, ενισχύεται η παραγωγή πρωτεϊνών του δέρματος, βελτιώνεται η σφριγηλότητα και η τονικότητα

Αφαιρείται η πίεση και αποκαθίσταται η βέλτιστη ροή στο αγγειακό και στο λεμφικό σύστημα

Ενισχύονται οι μύες και εξασφαλίζεται αποκατάσταση

Σχεδιασμός

Εξαιρετική τεχνολογία αδυνατίσματος σχεδιασμένη για άνεση και αποτελεσματικότητα

Το CELLISS της Gharieni αποτελεί ισχυρό εργαλείο σχεδιασμένο για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των κέντρων spa/ομορφιάς/ευεξίας του αύριο. Με εξαιρετικά πολυτελή και μοντέρνο σχεδιασμό που περιλαμβάνει λεπτά και απαλά στην αφή υλικά, καθώς και ουδέτερα και ζεστά χρώματα, το CELLISS εντάσσεται φυσικά μέσα σε χαλαρωτικούς χώρους zen. Ο σχεδιασμός έγινε με επιμέλεια λαμβάνοντας υπόψη τους περιορισμούς του χώρου, χωρίς όμως να θίγεται η άνεση ή η αποτελεσματικότητα της θεραπείας.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΓΓΙΓΜΑ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΙΔΗΜΟΣΥΝΗΣ

Μέσω της διαισθητικής διεπαφής του CELLISS με οθόνη αφής, τα προγράμματα θεραπείας μπορούν να εξατομικεύονται για κάθε πελάτη. Στη συνέχεια τα πρωτόκολλα μπορούν να προσπελάζονται και να ενεργοποιούνται με ένα γρήγορο άγγιγμα. Τα ολοκληρωμένα πρωτόκολλα αναπτύχθηκαν από επαγγελματίες υγείας/ομορφιάς και επιτρέπουν στους χειριστές να προσαρμόζουν την ένταση, τη συχνότητα και το πλάτος της μη επεμβατικής, ανώδυνης διαδικασίας αναρρόφησης/επίκρουσης του T.S.S. (Total Slimming System).