Δημιουργίες ευεξίας Gharieni

Η Gharieni δεν είναι απλώς κατασκευαστής εξοπλισμού ευεξίας και ομορφιάς. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ευεξίας για τον πελάτη και τον θεραπευτή. Γι’ αυτό και αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες δημιουργίες ευεξίας που παρέχουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε Spa.

Psammo Concept

Η μοναδική εμπειρία θεραπείας σε θερμή χαλαζιακή άμμο

Το λουτρό σε ηλιόλουστη άμμο έχει χιλιετή παράδοση. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήδη έκαναν «λουτρά» στην καυτή άμμο της ερήμου για χαλάρωση και για να αποκτήσουν ευεξία. Κάτω από την ονομασία «Psammo» (από την ελληνική λέξη «ψάμμος» που σημαίνει άμμος), φέρνουμε αυτή τη δημιουργία μέσα στο δικό σας spa και προσφέρουμε τη δυνατότητα μιας ξεχωριστής εμπειρίας ζεστού αμμόλουτρου μακριά από την παραλία.

MLX i³Dome Detox concept

Το Gharieni Triple Detox Therapy „MLX i³Dome“ είναι η νέα γενιά θεραπειών αποτοξίνωσης. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Far Infrared με το Plasma και το Light, αυτός ο πίνακας σπα προσφέρει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας αποτοξίνωσης σε μία.

Welnamis

Έπακρο ελαφρού ύπνου μέσα από Κβαντική-Αρμονική-Ηχητική θεραπεία

Το Σύστημα Welnamis της Gharieni προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική εμπειρία κατά του στρες. Η βασική τεχνική είναι η Κβαντική Αρμονική Ηχοθεραπεία, ένας μοναδικός συνδυασμός ηχητικών συχνοτήτων πολλαπλών στρωμάτων. Παράγουν ήπια ηχητικά κύματα που συντονίζονται με τις συχνότητες του εγκεφάλου, των οργάνων και των ενεργειακών κέντρων του σώματος – έπακρο ελαφρού ύπνου.

Gharieni Celliss

Η Gharieni CELLISS φέρνει μια «ολόκληρη» νέα προσέγγιση στις θεραπείες αδυνατίσματος. Η τεχνολογία “Total Slimming System” (T.S.S.) επιτρέπει στο CELLISS να επεξεργάζεται ταυτόχρονα “ολόκληρες” ζώνες. Το Celliss είναι μια καινοτόμος συσκευή περιγράμματος σώματος που δεν χρειάζεται καν θεραπευτή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη μείωση του βάρους.

Wellmassage5D

Το βραβευμένο μασάζ ευεξίας νέας διάστασης

Η νέα ειδική θεραπεία (signature treatment) με οκτώ θέσεις έχει σχεδιαστεί ειδικά για το τραπέζι θεραπείας MLX. Αυτή η ειδικά δημιουργημένη τεχνική μασάζ αποτελεί έναν συνδυασμό από θωπείες, πιεστικές μαλάξεις και ολισθαίνουσες κινήσεις μασάζ, κινητοποίηση και διέγερση μεσημβρινών – μοναδική θεραπεία ολόκληρου του κορμιού που θέλγει το σώμα και τις αισθήσεις.

Menu