Δημιουργίες ευεξίας Gharieni

Η Gharieni δεν είναι απλώς κατασκευαστής εξοπλισμού ευεξίας και ομορφιάς. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ευεξίας για τον πελάτη και τον θεραπευτή. Γι’ αυτό και αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες δημιουργίες ευεξίας που παρέχουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε Spa.

Οι δημιουργίες μας αποτελούν συνδυασμούς εκλεκτής ποιότητας εξοπλισμού spa, μεθόδων περιποίησης και ειδικά προσαρμοσμένων αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα το Psammo Concept. Ή καινοτόμες ειδικές μέθοδοι θεραπείας (signature treatments), όπως το Wellmassage4D, που έχουμε αναπτύξει σε συνεργασία με άλλους ειδικούς αποκλειστικά για το τραπέζι θεραπείας MLX της Gharieni.

Psammo Concept

Η μοναδική εμπειρία θεραπείας σε θερμή χαλαζιακή άμμο

Το λουτρό σε ηλιόλουστη άμμο έχει χιλιετή παράδοση. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήδη έκαναν «λουτρά» στην καυτή άμμο της ερήμου για χαλάρωση και για να αποκτήσουν ευεξία. Κάτω από την ονομασία «Psammo» (από την ελληνική λέξη «ψάμμος» που σημαίνει άμμος), φέρνουμε αυτή τη δημιουργία μέσα στο δικό σας spa και προσφέρουμε τη δυνατότητα μιας ξεχωριστής εμπειρίας ζεστού αμμόλουτρου μακριά από την παραλία.

Wellmassage4D

Το βραβευμένο μασάζ ευεξίας νέας διάστασης

Η νέα ειδική θεραπεία (signature treatment) με οκτώ θέσεις έχει σχεδιαστεί ειδικά για το τραπέζι θεραπείας MLX. Αυτή η ειδικά δημιουργημένη τεχνική μασάζ αποτελεί έναν συνδυασμό από θωπείες, πιεστικές μαλάξεις και ολισθαίνουσες κινήσεις μασάζ, κινητοποίηση και διέγερση μεσημβρινών – μοναδική θεραπεία ολόκληρου του κορμιού που θέλγει το σώμα και τις αισθήσεις.

Spa.Wave System

Έπακρο ελαφρού ύπνου μέσα από Κβαντική-Αρμονική-Ηχητική θεραπεία

Το Σύστημα Spa.Wave της Gharieni προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική εμπειρία κατά του στρες. Η βασική τεχνική είναι η Κβαντική Αρμονική Ηχοθεραπεία, ένας μοναδικός συνδυασμός ηχητικών συχνοτήτων πολλαπλών στρωμάτων. Παράγουν ήπια ηχητικά κύματα που συντονίζονται με τις συχνότητες του εγκεφάλου, των οργάνων και των ενεργειακών κέντρων του σώματος – έπακρο ελαφρού ύπνου.

Iyashi Dome

Ιαπωνική σάουνα με υπέρυθρη ακτινοβολία

Η κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία Black Carbon διεγείρει την εφίδρωση του σώματος με τη χρήση κυμάτων υπέρυθρης ακτινοβολίας. Με αυτόν τον τρόπο, οι ακτίνες επενεργούν ειδικά στο σώμα μέσα στον θόλο και διεγείρουν το μεταβολισμό.

Menu