Δημιουργίες ευεξίας Gharieni

Η Gharieni δεν είναι απλώς κατασκευαστής εξοπλισμού ευεξίας και ομορφιάς. Επιδίωξή μας είναι να προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία ευεξίας για τον πελάτη και τον θεραπευτή. Γι’ αυτό και αναπτύσσουμε ολοκληρωμένες δημιουργίες ευεξίας που παρέχουν ισχυρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για κάθε Spa.

RLX Aurasens

Experience Lounger

Where landscape and dreamscape converge

An immersive and augmented sensorial experience

Music and nature’s sounds transport you to another reality

RLX Satori

Wellness Lounger

Voice guided meditation modules

Weightless experiencefor maximum relaxation and mental wellness

Supports mood and relieves stress, anxiety and depression

The effortless way to meditate

Augmented Massage

Symphonic & symbiotic

Live generated music and sound guided by the movements of touch

A singular massage experience for the 21st century

A symphonic and symbiotic rapport between guest and therapist

Where sound and music create a unique signature experience every time

MLX Quartz

Η μοναδική εμπειρία θεραπείας σε θερμή χαλαζιακή άμμο

Το λουτρό σε ηλιόλουστη άμμο έχει χιλιετή παράδοση. Οι αρχαίοι Αιγύπτιοι ήδη έκαναν «λουτρά» στην καυτή άμμο της ερήμου για χαλάρωση και για να αποκτήσουν ευεξία. Κάτω από την ονομασία «Psammo» (από την ελληνική λέξη «ψάμμος» που σημαίνει άμμος), φέρνουμε αυτή τη δημιουργία μέσα στο δικό σας spa και προσφέρουμε τη δυνατότητα μιας ξεχωριστής εμπειρίας ζεστού αμμόλουτρου μακριά από την παραλία.

MLX i³Dome

Το Gharieni Triple Detox Therapy „MLX i³Dome“ είναι η νέα γενιά θεραπειών αποτοξίνωσης. Συνδυάζοντας την τεχνολογία Far Infrared με το Plasma και το Light, αυτός ο πίνακας σπα προσφέρει 3 εξαιρετικά αποτελεσματικές μεθόδους θεραπείας αποτοξίνωσης σε μία.

Welnamis

Έπακρο ελαφρού ύπνου μέσα από Κβαντική-Αρμονική-Ηχητική θεραπεία

Το Σύστημα Welnamis της Gharieni προσφέρει μια εξαιρετική και αποτελεσματική εμπειρία κατά του στρες. Η βασική τεχνική είναι η Κβαντική Αρμονική Ηχοθεραπεία, ένας μοναδικός συνδυασμός ηχητικών συχνοτήτων πολλαπλών στρωμάτων. Παράγουν ήπια ηχητικά κύματα που συντονίζονται με τις συχνότητες του εγκεφάλου, των οργάνων και των ενεργειακών κέντρων του σώματος – έπακρο ελαφρού ύπνου.

Celliss

Η Gharieni CELLISS φέρνει μια «ολόκληρη» νέα προσέγγιση στις θεραπείες αδυνατίσματος. Η τεχνολογία “Total Slimming System” (T.S.S.) επιτρέπει στο CELLISS να επεξεργάζεται ταυτόχρονα “ολόκληρες” ζώνες. Το Celliss είναι μια καινοτόμος συσκευή περιγράμματος σώματος που δεν χρειάζεται καν θεραπευτή για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τη μείωση του βάρους.

Wellmassage5D

Η νέα ειδική θεραπεία (signature treatment) με οκτώ θέσεις έχει σχεδιαστεί ειδικά για το τραπέζι θεραπείας MLX. Αυτή η ειδικά δημιουργημένη τεχνική μασάζ αποτελεί έναν συνδυασμό από θωπείες, πιεστικές μαλάξεις και ολισθαίνουσες κινήσεις μασάζ, κινητοποίηση και διέγερση μεσημβρινών – μοναδική θεραπεία ολόκληρου του κορμιού που θέλγει το σώμα και τις αισθήσεις.