ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ

Για τα περισσότερα τραπέζια θεραπείας, προσφέρουμε έναν τεράστιο αριθμό αξεσουάρ και επιλογών για ταπετσαρίες. Ειδικά «μαξιλάρια αέρα» ή ενσωματωμένα θερμαντικά στοιχεία εξασφαλίζουν εξαιρετική εμπειρία ευεξίας για τους πελάτες σας.

AIRBACK

Αυτό το εργονομικό σύστημα υποστήριξης για Λόρδωση φουσκώνει με χειροκίνητη αντλία (σε μερικά μοντέλα επίσης ηλεκτρικά ή σε τριπλή έκδοση). Το σύστημα «Airback» είναι ιδιαίτερα ωφέλιμο κατά τη διάρκεια μακράς θεραπείας ή για πελάτες με προβλήματα πλάτης.

SMART-THERMO

Το έξυπνο σύστημα θέρμανσης Smart-Thermo ενσωματώνεται στο μαξιλάρι του κρεβατιού και λειτουργεί με σύγχρονη τεχνολογία μικροεπεξεργαστών. Κατά την εκκίνηση λειτουργίας, θερμαίνεται σε πλήρη βαθμό ώστε να επιτύχει άνετη θερμοκρασία στην επιφάνεια όσο πιο γρήγορα γίνεται. Στη συνέχεια, η θερμοκρασία διατηρείται σταθερή έως ότου ο διακόπτης ασφαλείας απενεργοποιήσει αυτόματα τη θέρμανση μετά από προκαθορισμένο χρόνο.

VIBRO-WELLNESS

Το Vibro-Wellness είναι ένα ευχάριστο δονητικό σύστημα μασάζ. Η ταπετσαρία διαθέτει 6 ή 10 διαφορετικούς κινητήρες δόνησης που μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά μέσω χειροκίνητου διακόπτη και να επενεργούν στους ώμους (πίσω μέρος), στα οπίσθια και στις γάμπες.

ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ (ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ) ΧΡΩΜΑΤΩΝ

Τα κρεβάτια θεραπείας SPL, LR, SLR και όλα τα κρεβάτια με ταπετσαρία XP διατίθενται με ταπετσαρία που εμπεριέχει δύο ή τρία διαφορετικά χρώματα.

Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΛΟΓΟΤΥΠΟΣ

Κρεβάτια θεραπείας με αυτή την επιλογή μπορούν να φέρουν τον δικό σας λογότυπο στην ταπετσαρία ή στο στήριγμα του αυχένα.