ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΙΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ SPA GHARIENI

ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο παράπλευρα τμήματα αποθήκευσης σε λευκό ή Wenge. Με αυτό το χαρακτηριστικό ο εξοπλισμός σας είναι πάντα σε σημείο όπου μπορείτε να τον φτάσετε εύκολα.

(Κωδικός Προϊόντος: 495Z02)

ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

Αποθηκεύστε τα αξεσουάρ σας κάτω από την οπή προσώπου. Το τραπέζι διπλώνει προς τα πάνω για εξοικονόμηση χώρου μετά τη χρήση και συγκρατείται στη θέση του με αθέατους μαγνήτες.
(Κωδικός Προϊόντος: 495Z01)

ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΗ ΒΑΣΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ ΦΟΡΗΤΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟΥ

Τοποθετείται και στις δύο πλευρές. Επιτρέπει την τοποθέτηση ενός φορητού χειριστηρίου είτε στη δεξιά είτε στην αριστερή πλευρά του κρεβατιού. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να συνδεθεί αργότερα ποδοδιακόπτης.
(Κωδικός Προϊόντος: 495Z03)

ΑΦΑΙΡΟΥΜΕΝΟ ΣΤΗΡΙΓΜΑ ΠΟΔΙΩΝ

Ιδανικό για όλες τις θεραπείες ποδιών. Η επιλογή αυτή κάνει το κρεβάτι θεραπείας MLW πραγματικά πολυδιάστατο. Αφαιρώντας το στήριγμα ποδιών διευκολύνεται η πρόσβαση σε όλη την περιοχή των ποδιών. Έτσι, η περιποίηση των ποδιών δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα!

ΚΑΛΥΜΜΑ AYURVEDA

Το διαφανές κάλυμμα Ayurveda είναι ιδανικό για χύσιμο λαδιού. Διαθέτει οπή αποστράγγισης που επιτρέπει την ελεύθερη ροή του λαδιού. Το πλευρικό τμήμα είναι φουσκωτό έτσι ώστε ολόκληρο το κάλυμμα μπορεί εύκολα να διπλωθεί και να αποθηκευτεί μετά τη χρήση.
(Κωδικός Προϊόντος: 49050)

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ PU

Για μασάζ με λάδι, πλένεται μέχρι και σε 90°C, σε λευκό, κρεμ ή σοκολά
(Κωδικός Προϊόντος: 49051)

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΚΑΛΥΜΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ

Κατασκευασμένο από ανθεκτικό διαφανές πλαστικό.
(Κωδικός Προϊόντος: 49052)

ΚΑΛΥΜΑΤΑ ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΩΝ

Άριστη προστασία! Με τα κατάλληλα καλύμματα το κρεβάτι θεραπείας MLW είναι πάντα καλά προστατευμένο από διάφορα είδη βρομιάς. Ανεξάρτητα αν πρόκειται για σκόνη, λάδι ή λάσπη, μπορείτε να βρείτε το σωστό προστατευτικό κάλυμμα για τα MLW, F1 και Amphibia.

ΜΑΞΙΛΑΡΙ ΖΕΛ ΓΙΑ ΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Με αυτό το μαξιλάρι ζελ αποφεύγετε τα δυσάρεστα σημεία πίεσης στο πρόσωπο. Επιπλέον το πρόσωπο δροσίζεται ευχάριστα από το μαλακό υγρό ζελ. Διατίθεται σε διαφανή τύπο.
(Κωδικός Προϊόντος: 45010V2)

ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΓΙΑ ΟΠΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Ιδιαίτερα μαλακή πετσέτα μιας χρήσης με σχισμή για την προστασία της ταπετσαρίας στα στηρίγματα του κεφαλιού, εξαιρετικά πρακτική και υγιεινή. Συνιστάται για όλα τα στηρίγματα κεφαλιού που διαθέτουν οπή προσώπου.
(Κωδικός Προϊόντος: 45300)

ΗΧΟΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ

Ηχητική εμπειρία για το τραπέζι spa. Αυτό το ενσωματωμένο σύστημα προσφέρει μοντέρνο περιβάλλον επικοινωνίας ανάμεσα σε πολλές συσκευές αναπαραγωγής και στο τραπέζι. Με το ενσωματωμένο ηχείο, μπορείτε να χαλαρώσετε με την αγαπημένη σας μουσική. Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να κάνετε τη μουσική να ακούγεται είτε από το τμήμα στήριξης του κεφαλιού είτε σε ολόκληρο το δωμάτιο. Το MMS διατίθεται για τα MLW F1, MO1 Evo και MLX.

Ηχοσύστημα πολυμέσων: για Bluetooth, SD Card, USB, AUX και iPhone.