ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ GHARIENI

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ROTONDE

Η λειτουργία Rotonde προσφέρει τη δυνατότητα περιστροφής του τραπεζιού προς τα αριστερά ή προς τα δεξιά συνολικά κατά 330°. Με αυτή την περιστροφή, ο πελάτης μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στην ιδανική θέση κατά την θεραπεία.

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Χρωματιστό πλαίσιο σε μέχρι και τρεις διαθέσιμες παραλλαγές: λευκό, γκρι ή με φινίρισμα τιτανίου. Η επιλογή χρώματος εξαρτάται από το μοντέλο.

ΕΙΔΙΚΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΩΝ ΜΕΡΩΝ

Σε αυτά τα μοντέλα υπάρχει η δυνατότητα ειδικής βαφής των μεταλλικών μερών σε χρώματα RAL. Στην τιμή περιλαμβάνονται τα χρώματα τιτανίου (RAL 9007), μαύρο-καφέ και λευκό.

ΤΡΟΧΙΣΚΟΙ

Σετ 4 γκρι τροχίσκων με μηχανισμό easystop και με μαλακή επιφάνεια κύλισης, κατάλληλων για σκληρά και μαλακά δάπεδα. Μηχανικά ελεγχόμενοι στο μοντέλο med, SLR (standard) ηλεκτρικά ελεγχόμενοι στο LR.

ΠΟΔΟΔΙΑΚΟΠΤΗΣ

Ανάλογα με την καρέκλα θεραπείας, πολλές από τις λειτουργίες μπορούν να ελέγχονται με τα πόδια. Έτσι είναι και τα δύο χέρια ελεύθερα για τη θεραπεία. Με τον ποδοδιακόπτη μνήμης μπορούν να ελέγχονται ξεχωριστά όλοι οι μηχανισμοί ενεργοποίησης ή ακόμη και να προγραμματίζονται και να ανακαλούνται θέσης μνήμης.

ΦΟΡΗΤΟ ΤΗΛΕΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΟ ΥΠΕΡΥΘΡΩΝ ΑΚΤΙΝΩΝ

Για τον ασύρματο χειρισμό επιλεγμένων μοντέλων τραπεζιών Gharieni, όπως το SLS Podo.