Το νέο κρεβάτι θεραπείας Lina Select

  • Λεπτός και καλαίσθητος σχεδιασμός
  • υπέρτατη άνεση
  • ευμεταβλησία

Το νέο Lina Select συνδυάζει βέλτιστη άνεση εργασίας και κατάκλισης με ξεχωριστή ποικιλομορφία:

Lina Select Alu:
Ως κορυφαίο στοιχείο, αυτή η κομψή βάση αλουμινίου μπορεί να επιλεγεί με ξύλινη διακοσμητική επένδυση ή με ταπετσαρία από τεχνητό δέρμα.

Lina Select Wood:
Η λεπτή βάση του διατίθεται με πολλές διαφορετικές ξύλινες επενδύσεις. Αυτό επιτρέπει την τέλεια προσαρμογή του τραπεζιού θεραπείας στον δικό σας εσωτερικό χώρο – για ιδιαίτερα καλαίσθητη εμφάνιση της δικής σας αίθουσας θεραπείας.

Lina Select Static:
Το σύστημα μονής βάσης στήριξης και η στερεή τοποθέτηση στο δάπεδο καθιστούν αυτό το τραπέζι ιδιαίτερα λεπτό και καλαίσθητο. Παράλληλα, σας αφήνει πολύ χώρο για τα πόδια με μέγιστη σταθερότητα.

Διαθέσιμο με διαφορετικές ταπετσαρίες.

Η άνετη, μονοκόμματα ραμμένη ταπετσαρία ιξωδοελαστικού αφρού («αφρός μνήμης») διατίθεται επίσης στους ακόλουθους τύπους:

Standard – τέλεια επιφάνεια για μασάζ
Soft – για ακόμα μεγαλύτερη άνεση σε θεραπείες που απαιτούν πολύ χρόνο

Σε όλα τα μοντέλα, τα στηρίγματα βραχιόνων είναι πτυσσόμενα και με ταπετσαρία διπλής όψης. Επιπλέον, τα στηρίγματα του κεφαλιού και των ποδιών μπορούν να αφαιρεθούν. Και, φυσικά, μπορείτε να ρυθμίσετε ηλεκτρικά το ύψος, την κλίση, την πλάτη και το τμήμα των ποδιών με έως και τέσσερα μοτέρ, ανάλογα με το μοντέλο. Επιπρόσθετα, το κρεβάτι μπορεί να είναι εξοπλισμένο με σύστημα θέρμανσης, καθώς και με στήριγμα κεφαλιού Audio-Relax για χαλαρωτικούς ήχους που εξασφαλίζουν ακόμη περισσότερη πολυτέλεια.

YouTube

Με τη φόρτωση του βίντεο, αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του YouTube.
Μάθε περισσότερα

Φόρτωση βίντεο

Gharieni treatment chair lina select series