Η εταιρεία Gharieni είναι το επίσημο brand της Forbes Travel Guide 2019

Ο Όμιλος Gharieni έχει επιλεγεί ως επίσημος προμηθευτής του ταξιδιωτικού οδηγού Forbes Travel Guide

Ο Όμιλος Gharieni επιλέχθηκε ως ο επίσημος κατασκευαστής εξοπλισμού spa & wellness για τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes, την παγκόσμια αυθεντία σε ταξίδια πολυτελείας. Επιλέγοντας να αντιπροσωπεύει τα καλύτερα προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της πολυτελούς φιλοξενίας, η Gharieni ενσωματώνει τις βασικές αξίες και τα αυστηρά πρότυπα ποιότητας που απαιτεί το FTG, το μόνο ανεξάρτητο, παγκόσμιο σύστημα βαθμολόγησης για πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια και spa.

Ο Sammy Gharieni, Διευθύνων Σύμβουλος και Ιδρυτής του Ομίλου Gharieni δηλώνει: “Αυτή η μεγάλη αναγνώριση από τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes εξυπηρετεί στο να ενισχύσει τη δέσμευσή μας στους συνεργάτες μας  στην κατηγορία ξενοδοχείων και θέρετρων για την παροχή υπηρεσιών, υπό αστεροποίηση ανώτατης άνεσης και άψογου σχεδιασμού. Από το αρχικό σχεδιασμό έως την εγκατάσταση του εξοπλισμού του, η Gharieni προσπαθεί να προσφέρει μια αξέχαστη και εντυπωσιακή εμπειρία θεραπείας στον επισκέπτη και στον θεραπευτή, ενσωματώνοντας πολυαισθητηριακά εξαρτήματα και πλήρεις δυνατότητες προσαρμογής. Αυτή η αναγνώριση από τον ταξιδιωτικό οδηγό Forbes θα ενισχύσει το σκοπό μας να παρέχουμε ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια σχεδιασμού, στη διαφοροποίηση του εξοπλισμού και της επίπλωσής μας. ”

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ονομάσουμε τον όμιλο Gharieni ως τον επίσημο Spa & Wellness Εξοπλισμό Κατασκευαστή του ταξιδιωτικού οδηγού Forbes”, δήλωσε ο Filip Boyen, Διευθύνων Σύμβουλος του ταξιδιωτικού οδηγού Forbes. “Η ομάδα ειδικών της Gharieni επιβλέπει κάθε βήμα σχεδιασμού και προσαρμόζει τα κρεβάτια σπα θεραπειών πλησιάζοντας τις ανάγκες των πελατών. Η εταιρεία, η οποία λειτουργεί πάνω από 25 χρόνια, βάζει την εμπειρία του επισκέπτη στην πρώτη γραμμή για τα πρωτοποριακά της   προϊόντα. ”

ΟΔΗΓΟΣ ΤΑΞΙΔΙΟΥ FORBES

Ο ταξιδιωτικός οδηγός Forbes είναι το μόνο ανεξάρτητο, παγκόσμιος σύστημα βαθμολόγησης για πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια και ιαματικά λουτρά. Ξεκίνησε ως Ταξιδιωτικός Οδηγός Mobil το 1958 και δημιούργησε το πρώτο σύστημα αξιολόγησης των πέντε αστέρων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Σήμερα, υπό κάλυψη επιθεωρητές του ταξιδιωτικού οδηγού Forbes Ταξιδεύουν στον κόσμο, αξιολογώντας ιδιότητες βασιζόμενοι σε έως και 900 αυστηρά, αντικειμενικά πρότυπα. Οι ετήσιες αξιολογήσεις Αστεριών, οι κριτικές και οι καθημερινές ιστορίες ταξιδιών της εταιρείας βοηθούν τους απαιτητικούς ταξιδιώτες να επιλέξουν τις καλύτερες πολυτελείς εμπειρίες στον κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για το ταξιδιωτικό οδηγό Forbes: www.forbestravelguide.com