Spa.Wave System από την Gharieni

Έπακρο ελαφρού ύπνου – Χαλάρωση μέσα από Κβαντική-Αρμονική-Ηχητική θεραπεία

Το αποκλειστικό σύστημα ηχητικού μασάζ

Το Spa.Wave – Η Αμφιωτική Ακουστική & Δυναμική Διέγερση – συνδυάζει τα απαλά ηχητικά κύματα ειδικής μουσικής με ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό σύστημα μασάζ δονήσεων που είναι ενσωματωμένο στην επιφάνεια κατάκλισης.
Ενώ οι ειδικοί ήχοι επιβραδύνουν τη νοητική δραστηριότητα, το μασάζ δονήσεων επενεργεί ειδικά στα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) του σώματος.
Αυτό το καινοτόμο σύστημα ηχητικού μασάζ συνδυάζει τα αποτελέσματα των τεχνικών βαθιάς χαλάρωσης καθώς και του διαλογισμού και της πνευματικής συγκέντρωσης. Το Spa.Wave προσφέρει μια εξαιρετική και ιδιαίτερα αποτελεσματική εμπειρία χαλάρωσης και απαλλαγής από το στρες.

Έπακρο ελαφρού ύπνου!

Το σύστημα Spa.Wave παρέχει άριστη υποστήριξη για σύντομες, αναζωογονητικές περιόδους βαθιού ύπνου.

Θεραπεία χωρίς θεραπευτή

Το σύστημα Spa.Wave μπορεί να συνδυάζεται με άλλες θεραπείες, αλλά και να ενεργεί εντελώς ανεξάρτητα. Για την αμιγή εμπειρία του Spa.Wave δεν χρειάζεται θεραπευτής.

Τα κύματα κάνουν τη διαφορά

Είτε ο εγκέφαλός μας είναι ξύπνιος είτε βρίσκεται σε ανάπαυση, αυτό γίνεται φανερό από τα ηλεκτρικά ερεθίσματα των εγκεφαλικών κυττάρων. Αυτά μπορούν να μετρηθούν ως εγκεφαλικά κύματα με διαφορετικές συχνότητες στις καμπύλες ηλεκτρικής δραστηριότητας του εγκεφάλου.Τα χαμηλής συχνότητας «κύματα άλφα» χαρακτηρίζουν τον μισό ύπνο μας ή την κατάσταση κατά τη διάρκεια ενός χαλαρού διαλογισμού. Τα «κύματα θήτα» βρίσκονται στο στάδιο του ύπνου και των ονείρων, καθώς και στον βαθύ διαλογισμό. Όταν τα κύματα του εγκεφάλου μας πάλλονται σε συχνότητες άλφα ή θήτα, βρισκόμαστε σε κατάσταση βαθιάς χαλάρωσης. Τα «κύματα δέλτα», από την άλλη μεριά, προσδιορίζουν τον βαθύ ύπνο. Κατά τη διάρκεια αυτής της φάσης, ενεργοποιούνται οι προσπάθειές μας για αυτοθεραπεία.

Χαλάρωση – Καλύτερη από τον ύπνο!

Η ευεργετική επίδραση των αργών, ομαλά παλλόμενων εγκεφαλικών κυμάτων αξιοποιείται από το σύστημα Spa.Wave με πολύ συγκεκριμένο τρόπο. Η βασική τεχνική είναι η Κβαντική Αρμονική Ηχοθεραπεία: Ειδική μουσική με αμφιωτικούς ήχους παράγει απαλά ηχητικά κύματα κατά τη διάρκεια ενός ήρεμου χτύπου της καρδιάς. Αυτά διεγείρουν τον εγκέφαλο και τον θέτουν σε κατάσταση άλφα έως δέλτα. Με αυτόν τον τρόπο το σώμα, ο νους και η ψυχή βρίσκουν μια ανακουφιστική, αναζωογονητική ανάπαυση και βαθιά χαλάρωση.

Λειτουργία με ένα άγγιγμα

Ο χειρισμός είναι εύκολος και μπορεί να γίνει με ένα άγγιγμα με την πρακτική οθόνη αφής. Μέσα από ειδικά στερεοφωνικά ακουστικά, οι πελάτες σας μεταφέρονται σε έναν κόσμο πνευματικά δραστικών ήχων.

Μοναδικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για το δικό σας spa

Προσφέρετε κάτι πολύ ξεχωριστό στους πελάτες σας. Αξιοποιήστε αυτό το μοναδικό χαρακτηριστικό για να ξεχωρίσετε από τους ανταγωνιστές σας και για να προσφέρετε μια υπηρεσία που θα αποφέρει κέρδος.

Κάτι περισσότερο από απλή “χαλάρωση”

Όταν τα εγκεφαλικά κύματα πάλλονται σε συχνότητες άλφα έως δέλτα, η βαθιά ανάπαυση που προκαλείται από αυτή τη δράση επηρεάζει όχι μόνο την ψυχή αλλά και όλο τον οργανισμό. Ως «κέντρο μεταγωγής» ο εγκέφαλός μας ρυθμίζει το αυτόνομο νευρικό σύστημα και επηρεάζει τις λειτουργίες των οργάνων του σώματός μας.

Οι θετικές συνέπειες:
• Ο ρυθμός και ο σφυγμός της καρδιάς επιβραδύνονται, η πίεση του αίματος πέφτει.
• Η αναπνοή γίνεται βαθύτερη και πιο ήρεμη.
• Οι μύες χαλαρώνουν.
• Διαστέλλονται τα αγγεία και αυξάνεται η ροή του αίματος.
• Μειώνεται η παραγωγή ορμονών που επιτείνουν το στρες.
• Ενεργοποιείται το ανοσολογικό σύστημα.

Οι επιστήμονες έχουν πειστεί!

Κλινικές μελέτες από τις ΗΠΑ αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της Κβαντικής Αρμονικής Ηχοθεραπείας, η οποία αποτελεί τη βάση του συστήματος Spa.Wave. Οι επιστήμονες διαπίστωσαν επίσης ότι οι ειδικές ηχητικές συχνότητες είναι κατάλληλες για ευρύ φάσμα εφαρμογών:

• Με μία και μόνο συνεδρία, είναι δυνατό να μειωθεί το καθημερινό και επαγγελματικό στρες.
• Η ποσότητα και η ποιότητα του ύπνου βελτιώνονται έως και 80% μέσα σε14 ημέρες.
• Οι φοβίες και τα συμπτώματα κατάθλιψης καθώς και οι ψυχολογικές επιπτώσεις τραύματος μειώνονται κατά 40 έως 60 τοις εκατό.
• Μειώνονται οι ψυχολογικές συνέπειες του επίμονου πόνου.

Ο τέλειος συνδυασμός

Όταν οι ήχοι του spa.Wave θέτουν τον εγκέφαλο σε κατάσταση χαλάρωσης, οι ανεπαίσθητες δονήσεις του ολοκληρωμένου συστήματος μασάζ εναρμονίζονται με τα ενεργειακά κέντρα (τσάκρα) του σώματος.
Το Spa.Wave επιτρέπει την ψυχική και σωματική χαλάρωση και αναζωογόνηση μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Ως τέλειο συνολικό σύστημα, προσφέρει το απόλυτο μονοπάτι για:
• Αναζωογόνηση
• Ανανέωση
• Ζωντάνια

Τέλειος συνδυασμός ήχων και δονήσεων

Μια διαδικασία ηχητικού μασάζ 30 ή 60 λεπτών επιτρέπει στους πελάτες σας να απολαύσουν εμπειρία εξαιρετικής, αδιατάρακτης χαλάρωσης.

Διατίθενται τέσσερα προγράμματα

Spa.Wave Touch (Light vibrations): 30-minute program with light vibrations designed to enhance the massage experience. With gentle, relaxing music, tones and natural sounds.

Spa.Wave Gentle (Full body vibrations): 60-Minute program. Full Body mixture of lighter and deeper vibrations designed for both relaxation and Chakra Balancing. Multi-channel frequencies designed to resonate with the body’s energy centers and to enhance the massage experience. With accompanying audio journey to a deep, relaxed state.

Spa.Wave Deep (Deep vibrations): 60-Minute program with deeper multi-channel vibrations for a more intense physical experience with an orchestrated deep relaxation audio program of musical notes, tones and natural sounds.

Spa.Wave Energy (Energy balance program): 30-Minute vibration program designed to quickly balance the body’s energy centers, while music, tones and natural sounds help deliver a relaxed mental state.

MLW AMPHIBIA με ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΜΦΙΩΤΙΚΩΝ ΗΧΩΝ SPA.WAVE

Η MLW Amphibia της Gharieni αποτελεί από μόνη της εξαιρετικά εντυπωσιακό στοιχείο. Χάρη στη χρήση της στη χρωματοθεραπεία και τη μέγιστη άνεση που προσφέρει με το στρώμα νερού που διαθέτει, αποτελεί την ιδανική βάση για το σύστημα Spa.Wave.
Το προαιρετικό ενσωματωμένο σύστημα Spa.Wave προσφέρει βαθιά χαλάρωση μέσα από αμφιωτικούς ήχους και δονήσεις και υποστηρίζει ιδανικά καθέναν που επιδίδεται σε Ελαφρύ Ύπνο!

Menu